Stel via Whatsapp je vacature vraag!
Solliciteren
Leestijd: 2 minuten

Stel via Whatsapp je vacature vraag!

Wanneer jij je gaat oriënteren op een nieuwe baan zijn de mogelijkheden hiervoor eindeloos. Je zoekt naar een vacature op uiteenlopende jobboards of social media. Is de vacature niet helemaal duidelijk of heb je een inhoudelijke vraag over de vacature, dan stel je deze voortaan via Whatsapp!

Het zal je maar gebeuren. Je vindt de ideale vacature, leest deze door en er schieten enkele vragen door je hoofd. Maar je bent op dat moment op je werk, zit in de trein of bent niet in de gelegenheid om te bellen. Wat doe je dan?

Je kan een mail sturen of je wacht met bellen tot je wel in de gelegenheid bent. Maar wat nou als het mailen niet snel genoeg gaat of je vergeet te bellen? Dan kan het zomaar zijn dat je niet solliciteert. Dit willen we natuurlijk voorkomen en daarom kun je vanaf vandaag je vraag over een vacature stellen via Whatsapp!

Hoe werkt het?

Bij de vacature op driessen.nl zie je een Whatsapp icoon staan. Wanneer je hier op klikt, wordt je via je telefoon automatisch doorgestuurd naar Whatsapp en kun je direct je vraag stellen. Op je pc krijg je de mogelijkheid om in te loggen in jouw persoonlijke Whatsapp web omgeving.

Digitaal maar toch dichtbij

We voegen Whatsapp toe als extra dienst om je vragen te stellen, zodat wij altijd bereikbaar zijn op een manier die bij jou past. Onze intercedenten staan tijdens kantooruren klaar om jouw vragen over de vacature te beantwoorden. Toch liever iemand persoonlijk spreken? Ook dat is mogelijk! We zijn op werkdagen bereikbaar van 7.00 tot 19.30 uur. Je kan ons bereiken op 0492-50 66 55.

Malou Bruil
Malou Bruil
Beheerder en redacteur van Samen Slim. Werkzaam als online marketingcommunicatie-adviseur bij Driessen Groep.
Meer over Malou

Delen op Facebook Tweet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang maandelijks de beste berichten van Samen Slim in je mailbox!