Onze klanten aan het woord

Achter al onze diensten gaan unieke verhalen schuil. Onze klanten vertellen je graag hoe onze diensten hen helpen bij het beantwoorden van de uitdagingen waar zij voor staan.

We willen mensen binden, boeien en verbinden

GGD Hollands Noorden is de gemeentelijke gezondheidsdienst voor 17 gemeenten in het noorden van de provincie Noord-Holland. De partner op het gebied van gezond en veilig leven. Ze staan voor preventie en het tijdig signaleren van gezondheidsproblemen om gezondheidswinst te behalen. De GGD is sinds de coronacrisis enorm opgeschaald, Driessen ondersteunt hierbij middels payroll.

Lees het hele verhaal

Regels zijn gelijk, toch is iedereen anders

Het CIZ is een onafhankelijke uitvoeringsorganisatie van het ministerie van VWS die beoordeelt of iemand in aanmerking komt voor zorg uit de Wet langdurige zorg. De regels zijn gelijk, toch is iedereen anders. Het CIZ beoordeelt de aanvragen. Secuur, belangrijk en menselijk werk.

Lees het hele verhaal

Nieuwe Limburgers als trainee bij de Provincie Limburg

RichtingZuid is een tweejarig traineeprogramma binnen provincie Limburg waarbij verschillende kanten van het overheidsvak aan bod komen. Jaarlijks start een talentvol en enthousiast team met het traineeship. Om diversiteit en inclusie te vergroten is een schakelprogramma voor nieuwe Limburgers toegevoegd aan RichtingZuid.

Lees het hele verhaal

Wij werken met trots voor deze organisaties

en vinden flexibele medewerkers, nieuwe collega’s
of tijdelijke vervangers die ervoor zorgen
dat het werk altijd door kan gaan.