Werken bij Driessen

Driessen verbindt mens en werk in de sectoren overheid, onderwijs en andere betekenisvolle sectoren. Jaarlijks zijn er in het hele land zo’n 15.000 talenten via ons aan het werk die op hun beurt weer miljoenen mensen gelukkig maken. Want mensen die werken in betekenisvolle sectoren maken de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door!  Werken bij Driessen betekent dat jij elke dag bijdraagt aan het werkgeluk van anderen. Mooi toch?

Je vindt onze actuele vacatures op Werken bij Driessen Groep.

Ga direct naar onze vacatures

Welk vakgebied maakt jou werkgelukkig?

Bij Driessen werken collega’s in verschillende vakgebieden. Collega’s die -direct of indirect- van betekenis zijn voor onze klanten en flexibele medewerkers in de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren.
Bekijk onze vacatures per vakgebied.

Functies uitgelicht

Elke dag helpen wij mensen aan een nieuwe baan bij de overheid, in het onderwijs of in andere betekenisvolle sectoren. Ben jij een matchmaker of zorg jij er voor dat de personeelsadministratie tot in de puntjes verzorgd wordt? Lees alles over jouw baan als intercedent, consulent mens en werk of consulent HR services.

Kernwaarden

Wij geloven dat jij als medewerker uitblinkt als je werkgelukkig bent. Collega's hebben oprechte aandacht voor elkaar en we vinden een goede werk-privébalans belangrijk. Elke dag een gratis en gezonde lunch samen met je collega’s, onvergetelijke feestjes en leuke uitjes zijn ook belangrijke elementen in onze cultuur. Hieronder vind je onze 5 kernwaarden. Dit is waar Driessen voor staat en waar iedereen ons aan mag houden. In alles wat we doen dragen we deze kernwaarden uit.

familie

Familie

Wij zorgen voor onze medewerkers en voor elkaar. Bij ons kun je jezelf zijn en samen staan we sterk.

authenticiteit

Authenticiteit

Wij zijn betrouwbaar, betrokken en bevlogen. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

impact

Impact

We maken door het creëren van duurzaam werkgeluk positieve impact op onze relaties.

groei

Groei

Wij motiveren elkaar, onze klanten en onze medewerkers om iedere dag beter te worden.

empathie

Empathie

We leven ons in, in de behoeften en uitdagingen van onze klanten, medewerkers en collega’s.

Medewerkerstevredenheid

Ieder jaar vragen wij aan onze mensen hoe zij hun werk en werkgeluk ervaren. Wij zijn trots op onze NPS van +33 die betekent dat heel veel collega’s Driessen als werkgever aanbevelen aan anderen (benchmark zakelijke dienstverlening is +5).

Waar we volgens onze collega’s in uitblinken:

Samenwerking met directe collega’s
-
Werkgeluk
Emotionele veiligheid
Toegankelijkheid van en vertrouwen in direct leidinggevende

‘Samen met mijn collega’s door het hele land zet ik me iedere dag in voor het creëren van werkgeluk. Het is fantastisch om te zien hoe ons werk positieve effecten heeft op anderen, maar ook op onszelf. Bij Driessen krijg ik de kans om echt het verschil te maken en daar ben ik trots op!’

Merijn Bennen, consulent mens & werk

Jouw ontwikkeling centraal

Bij Driessen vinden wij het belangrijk dat je blijft groeien, persoonlijk en professioneel. Wij zorgen bij jouw start voor een warm welkom en nemen je mee in onze cultuur en het vak met een zorgvuldige onboarding en met een inwerkperiode op maat. Daarnaast bieden wij diverse trainingen, workshops en leerlijnen aan, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Samen met jouw leidinggevende maak je een persoonlijk ontwikkelingsplan om het beste in jou naar boven te halen. Wil jij ook een baan waar jouw ontwikkeling centraal staat?

Ga direct naar onze vacatures

Diversiteit maakt krachtig

Iedereen is anders. En dat is maar goed ook. Dat maakt het leven, en dus werk, interessant en leuk. Als uitzendbureau voor betekenisvolle sectoren willen wij dat onze eigen medewerkers en onze flexibele medewerkers een afspiegeling van de samenleving vormen. We vinden het belangrijk dat iedereen die bij of via ons werkt zich thuis voelt en staan voor gelijke kansen voor iedereen. Of je nu man, vrouw of genderneutraal bent. Waar je ook vandaan komt en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Die verschillen maken organisaties juist krachtig. Het helpt om dingen van verschillende kanten te bekijken. En daardoor kunnen medewerkers beter inspelen op de verschillende wensen en behoeften vanuit de samenleving.

Lees meer over diversiteit en inclusie

Stage lopen bij Driessen

Stage lopen bij Driessen betekent werken en leren in een informele, inspirerende en professionele organisatie. Als stagiair draai je als volwaardig collega mee in het team, daar leer jij tenslotte het meeste van. In ruil voor jouw frisse blik en harde werk geven wij jou graag de aandacht en tijd om jouw talenten te ontwikkelen en jouw ambities te ontdekken. Een vaste begeleider helpt en coacht jou daarbij. Ben jij op zoek naar een leuke stageplek? Kijk dan naar onze actuele stagevacatures. Kun je geen stagevacature vinden die aansluit bij jouw wensen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Miriam de Groot of Kelsy Hummel via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over onze vacatures of het werken bij Driessen? Bel, WhatsApp of mail dan met onze corporate recruiters, zij helpen je graag verder!

Miriam de Groot

Miriam de Groot

Corporate recruiter

miriam.degroot@driessen.nl
06 - 15 94 81 08
0492 - 50 66 66

Kelsy Hummel

Kelsy Hummel

Corporate recruiter

kelsy.hummel@driessen.nl
06 - 50 00 09 54
0492 - 50 66 66

Driessen Groep, waar Driessen onderdeel van uitmaakt, is onderscheiden als World-class Workplace 2024. Dit keurmerk is voor 100% gebaseerd op de mening van medewerkers en is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap. Ook zijn we al tien jaar op rij Best Managed Company. Hiermee behoren we tot één van de 21 best geleide bedrijven van het Nederlandse (middel-) grootbedrijf.