Werken bij Driessen

Driessen verbindt mens en werk in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Ieder jaar verbinden wij meer dan 15.000 mensen aan onze opdrachtgevers. En onze flexibele medewerkers maken op hun beurt miljoenen mensen gelukkig. Want mensen die werken in de publieke sector maken de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door.

Wij zijn onderdeel van Driessen Groep

Als familie van bedrijven maken wij werkgeluk mogelijk voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de publieke sector. Want hoe meer mensen gelukkig zijn in hun werk, hoe gelukkiger iedereen wordt.

Bij Driessen zijn wij altijd op zoek naar talent, op meerdere locaties in Nederland (bijvoorbeeld in Helmond, Breda, Bussum en Groningen) en voor verschillende teams en functies.

Bekijk onze actuele vacatures

Intercedent

Als intercedent ben je namens Driessen het visitekaartje voor onze opdrachtgevers binnen de publieke sector, onze flexibele medewerkers en kandidaten. Beschik jij over een flinke portie mensenkennis en ben jij in staat snel de juiste kandidaat op de juiste plek te plaatsen? Dan is de functie van intercedent bij Driessen echt wat voor jou.

Consulent mens en werk

Als Consulent mens en werk ben je vooral relatiebeheerder en combineer je commercie, recruitment en HR-advies. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen de uitzendbranche en sta je stevig in je schoenen. Dan hebben we bij Driessen een mooie uitdaging voor je als Consulent mens en werk.

HR-medewerker

Als HR-medewerker bij Driessen houd je je bezig met de administratieve kant van HR. Bij ons krijg je de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van personeelsadministratie. Als jij dat leuk vindt en je bent klant- en resultaatgericht ingesteld dan is de functie van HR-medewerker bij Driessen de baan voor jou.