Werken bij Driessen als consulent mens en werk

Als consulent mens en werk ben jij het aanspreekpunt voor jouw klanten en flexibele medewerkers. Je bent recruiter, steun en toeverlaat van de flexibele medewerkers, relatiebeheerder en je denkt mee met opdrachtgevers bij wervingsvraagstukken en de inzet van (tijdelijk) personeel. Door jouw sterke commerciële ‘voelsprieten’ weet jij precies wat er speelt bij de klant en weet je dit te vertalen naar concrete oplossingen. Bij ons krijg je als consulent mens en werk niet te maken met harde targets en sales, wij vinden het belangrijker dat jij altijd gaat voor de kwalitatief beste oplossing voor onze klanten en voor een duurzame relatie met zowel onze klanten als flexibele medewerkers. Goed werkgeverschap staat bij ons voorop.

Je vindt onze actuele consulent mens en werk vacatures op Werken bij Driessen Groep.

Bekijk onze vacatures

‘In mijn werk houd ik me dagelijks bezig om mens en werk te verbinden en om mensen zo werkgelukkig mogelijk te maken. Een leuke baan is enorm waardevol voor mij en ik weet wat voor verschil dit kan maken.’

Elke van Kessel, consulent mens & werk

Wat doet een consulent mens & werk bij Driessen?

Samen met jouw team, bestaande uit intercedenten, consulenten, HR-medewerkers en accountmanagers zorg je ervoor dat alles rondom de inhuur van flexibel personeel bij onze opdrachtgevers in de publieke sector tot in de puntjes geregeld is.

Als consulent mens en werk bij Driessen ga jij onder andere:

  • Contact onderhouden met flexibele medewerkers en lijnmanagers bij opdrachtgevers.
  • Nieuwe medewerkers werven en selecteren.
  • ​Ervoor zorgen dat je continu op de hoogte bent hoe het met de flexibele medewerkers gaat en wat de ontwikkelingen zijn op de werkvloer.
  • Samenwerken met je collega's van de interne HRM-afdeling over HR-administratie, casuïstiek, verzuim en optimalisatie van de dienstverlening richting de opdrachtgever.
  • Periodieke overleggen voeren met je opdrachtgevers over de voortgang en het functioneren van de flexibele medewerkers, waarin je adviseert en acties onderneemt.
  • Bouwen aan de bekendheid van Driessen en onze dienstverlening in de regio.

Lees meer over werken bij Driessen

Hoe word je consulent mens en werk?

Je kunt bij Driessen aan de slag als consulent mens en werk als je ervaring hebt met relaties opbouwen en onderhouden, in of buiten de uitzendbranche. Als jij graag veel ballen in de lucht houdt, het leuk vindt om snel te schakelen en oplossingsgericht bent, is een baan als consulent mens en werk iets voor jou. Je krijgt energie van het maken van de perfecte match voor zowel de klant als kandidaat. Je bent een mensenmens, voelt mensen goed aan en snapt wat jouw klanten en kandidaten nodig hebben, dit alles overgoten met een gezonde dosis commercieel bewustzijn.

Waarom werken bij Driessen als consulent mens en werk?

Bijvoorbeeld omdat jij wilt bijdragen aan het werkgeluk van anderen. Of omdat je bij ons een informele en laagdrempelige werksfeer vindt. Je voelt je zeker snel thuis. Je bent bij Driessen onderdeel van een enthousiast en betrokken team, waar hard werken, werkgeluk en het gezamenlijk vieren van successen centraal staan.

Je kunt bij ons rekenen op een goed salaris, een 13e maand en een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, collectiviteitskorting op diverse verzekeringen en korting op jouw sport- / fitness abonnement. En om lekker te ontspannen ontvang je ruim 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband). Als consulent mens en werk krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen. En dat kan deels vanuit huis.

Bekijk onze vacatures op Werken bij Driessen Groep

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over onze vacatures of het werken bij Driessen? Bel, WhatsApp of mail dan met onze corporate recruiters, zij helpen je graag verder!

Miriam de Groot

Miriam de Groot

Corporate recruiter

miriam.degroot@driessen.nl
06 - 15 94 81 08
0492 - 50 66 66

Kelsy Hummel

Kelsy Hummel

Corporate recruiter

kelsy.hummel@driessen.nl
06 - 50 00 09 54
0492 - 50 66 66