Uitzendbureau in dienst van jou.

Wij zijn Driessen. Hét uitzendbureau voor de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren. Wij onderscheiden ons als uitzendwerkgever door in dienst van jou te staan. Daarom spreken we vijf werkbeloftes naar je uit als je via ons gaat werken. Beloften die verder gaan dan een contract. 

Werkbelofte 1

Wij beloven jou betekenisvol aan het werk te houden

Als uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in overheid, onderwijs en andere betekenisvolle sectoren. Werken via Driessen is een manier om in de meest betekenisvolle sectoren van Nederland te werken. Vaak zijn wij de eerste stap naar een vast contract bij de opdrachtgever. Maar met ons netwerk bemiddelen we jou net zo makkelijk door naar een andere baan. Onze eigen loopbaancoaches staan voor jou klaar als het nodig is.

Wil jij betekenisvol werken? Zeg #jaikwil tegen een betekenisvolle baan bij Driessen.

Werkbelofte 2

Wij beloven te investeren in jouw ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat nooit stil. Daarom investeren we in jou met workshops, trainingen, e-learning, testen, een ontwikkelpaspoort en opleidingen. Je krijgt toegang tot onze Driessen Academy. En ga je uit dienst? Dan mag je hier nog je leven lang gratis gebruik van maken.

Wil jij een leven lang leren en ontwikkelen? Zeg #jaikwil tegen een betekenisvolle baan bij Driessen.

Werkbelofte 3

We beloven jou werkgelukkig te laten zijn

Bij de overheid, in het onderwijs of in andere betekenisvolle sectoren draagt jouw werkgeluk bij aan een gelukkigere maatschappij. Daarom zetten wij alles op alles om jou werkgelukkig te laten zijn. En met succes, want onze uitzendmedewerkers beoordelen hun werkgeluk met een 8.5. Ben je even niet zo werkgelukkig? Dan nemen onze experts contact op om jouw werkgeluk weer te vergroten. Want werkgeluk is bij Driessen een werkwoord.

Wil jij werken aan jouw werkgeluk? Zeg #jaikwil tegen een betekenisvolle baan bij Driessen.

Werkbelofte 4

We beloven te kijken naar wie je bent en wat je kunt

Jij bent meer dan je naam en je cv. Daarom kijken we naar wie jij bent en wat jij kunt. Of je nou jong of oud bent en wat je leeftijd, geslacht, culturele achtergrond, gezondheid, opleiding, inkomen, sociaaleconomische status, seksuele geaardheid en/of gender ook is. Driessen werkt nooit mee aan discriminerende verzoeken. Alle intercedenten trainen we op inclusieve werving en selectie. En voor mensen voor wie werk of werkgeluk niet vanzelfsprekend is, zetten we een stapje extra.

Wil jij werken op een plek waar je kunt zijn wie je bent? Zeg #jaikwil tegen een betekenisvolle baan bij Driessen. Lees wat we voor jou kunnen betekenen.

Werkbelofte 5

We beloven jou vitaal en financieel gezond te houden

Als werkgever zetten wij ons in om jou gezond en vitaal te houden. Daarom krijgen onze medewerkers korting op sport & wellness en gratis vitaliteitschecks. Met een eigen verzuimteam en een vertrouwenspersoon voeren we een proactief verzuimbeleid. Met perspectiefverklaringen voor een hypotheek, keuze- en uitruilregelingen, collectiviteitskortingen, een coach en een goed salaris houden we jou financieel gezond.

Wil jij er alles aan doen om vitaal en financieel gezond te blijven? Zeg #jaikwil tegen een betekenisvolle baan bij Driessen.

Zeg jij #jaikwil tegen de werkbeloftes van Driessen?

Schrijf je bij ons in en wij benaderen jou als we een baan hebben die bij je past. Met je persoonlijke Mijn Driessen account solliciteer je binnen 1 minuut.

Ja, ik wil een Mijn Driessen account