Werken bij onze topwerkgevers

Driessen werkt samen met mooie organisaties in de publieke sector. Zoals ministeries, provincies, GGD’s en diverse onderwijsinstellingen. Bekijk de vacatures bij onderstaande organisaties en vind een baan bij de (semi)overheid, in het onderwijs of in andere betekenisvolle sectoren.

Wil jij gevonden worden door onze recruiters?

Schrijf je bij ons in en wij benaderen jou als we een baan hebben die bij je past. Met je persoonlijke Mijn Driessen account solliciteer je binnen 1 minuut.

Trots op je werk

Bij Driessen geloven wij dat jouw (werk)geluk doorwerkt in de maatschappij. En jij bent gelukkig in je werk als je kan werken bij een werkgever waar je trots op bent. Én als je werk doet dat helemaal bij je past. Bij een topwerkgever waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Of omdat het werk is dat betekenisvol is. Bij Driessen bieden we jou werk bij de overheid, werk in het onderwijs, werk in de culturele sector of in andere betekenisvolle sectoren.

Werken bij een topwerkgever via Driessen

Driessen is hét uitzendbureau voor de publieke sector. Wij weten als geen ander wat betekenisvol werk is. En we begrijpen ook wat jij nodig hebt, om dat waardevolle werk naar je beste kunnen (en met plezier) uit te voeren. We zorgen daarom voor de beste werkomstandigheden, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Lees meer over de werkbeloften van Driessen