Onze organisatie

Driessen is een uitzendbureau voor de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren. We werken al 30 jaar uitsluitend voor vitale sectoren en we behoren daarmee inmiddels tot de grootste uitzendbureaus van Nederland. Bij Driessen hebben we als onderdeel van goed werkgeverschap altijd een stapje extra gezet voor onze uitzendkrachten. Uitzendbureau in dienst van jou zeggen we dan. 

300+

collega's

± 15.000

medewerkers per jaar

1.200+

klanten in de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren

Driessen toen, nu en straks

Jan Driessen begon op 1 april 1993 voor zichzelf: DA&A was geboren. Vanuit het kantoor, gevestigd aan de Panovenweg in Helmond, werkte Jan met enkele medewerkers voor verschillende gemeenten. DA&A werd Driessen HRM en groeide in 2018 uit tot Driessen Groep. Driessen is inmiddels onderdeel van de Driessen Groep familie van bedrijven. Als uitzendbureau binnen Driessen Groep legt Driessen zich volledig toe op het verbinden van mens en werk in de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren. De tweekoppige directie bestaande uit Kieran Munnich en Jeroen Zwinkels heeft oog voor de lange termijn en duurzame relaties met klanten en medewerkers. Ons maatschappelijk bewustzijn is groot.

Uitzendbureau in dienst van jou.

Als uitzendbureau werken wij al bijna 30 jaar voor mensen in de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren. Driessen onderscheidt zich als uitzendwerkgever door in dienst van flexibele medewerkers te staan. Dit bewijzen en borgen we met vijf werkbeloftes die we naar onze flexibele medewerkers uitspreken. Werkbeloftes die verder gaan dan een contract. Driessen is nog steeds een familiebedrijf. Dit betekent dat we geen externe aandeelhouders hebben en we onze eigen koers varen. Daarbij hebben we altijd de focus op de lange termijn en streven we naar een stabiele én vooruitstrevende organisatie. En dat lukt, want we verbinden ruim 1.200 organisaties in de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren aan zo'n 15.000 medewerkers per jaar. Zo behoren we inmiddels tot de grootste uitzendbureaus van Nederland. Dit doen we met meer dan 300 collega’s in heel Nederland. 

Familie van bedrijven

Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk. Met onze familie van bedrijven richten wij ons op organisaties in de publieke sector en mensen die werkzaam (willen) zijn binnen overheid, onderwijs en andere betekenisvolle sectoren. Driessen is het grootste bedrijf binnen Driessen Groep. Vandaar ook dat Driessen de naam van de oprichter Jan en huidige CEO Jeroen Driessen draagt. En met trots.

Naar Driessen Groep