Onze heldere werkwijze

Of je nu als starter je eerste stappen zet op de arbeidsmarkt of als routinier op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, je wilt natuurlijk dat jouw nieuwe baan goed geregeld wordt. Daarom staat Driessen voor een heldere werkwijze. Wij helpen jou graag op weg: van de zoektocht naar een passende werkplek en de sollicitatieprocedure tot het moment van indiensttreding. En ook tijdens je loopbaan staan we je met raad en daad bij. 

Goed werkgeverschap en jouw werkgeluk zijn onze uitgangspunten 

Ga je via ons aan de slag? Dan weet je zeker dat er aandacht is voor jouw werkgeluk. Bij Driessen staan we namelijk in dienst van jou. Want ben jij werkgelukkig, dan heeft dat direct zijn weerslag op de organisatie waar je werkt en op de maatschappij. Uiteraard worden jouw salaris en je pensioen goed geregeld. Maar werkgeluk bestaat uit meer dan een contract, daarom doen we je een aantal belangrijke werkbeloftes.

Zeg jij ‘ja’ tegen Driessen, dan beloven wij
  • Jou betekenisvol aan het werk te houden.
  • Te investeren in jouw ontwikkeling.
  • Jou werkgelukkig te laten zijn.
  • Te kijken naar wie je bent en wat je kunt.
  • Jou financieel gezond en vitaal te houden.

We komen onze beloftes altijd na, want wij staan voor goed werkgeverschap. Niet voor niets beoordelen onze flexibele medewerkers onze werkwijze met een 9-. Een resultaat waar we trots op zijn.

Solliciteren op vacatures in de publieke sector

Zoek jij een baan met impact en wil je graag een bijdrage leveren aan de maatschappij? Dan is Driessen jouw partner. Jaarlijks gaan er ruim 15.000 talenten via Driessen aan de slag bij opdrachtgevers in de publieke sector. We bieden vacatures voor banen bij de overheid, in het onderwijs, de cultuursector en in andere betekenisvolle sectoren. Echt betekenisvol werk dus. 
 

Jouw baan in de publieke sector goed geregeld

Bij Driessen kun je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en vele extra’s. Jouw salaris en je pensioen zijn hier belangrijke onderdelen van. Het salaris wordt altijd in overleg met de opdrachtgever vastgesteld. Zeker is dat je als flexibele medewerker dezelfde salarisschaal hebt als medewerkers die in dienst van de opdrachtgever werken. Daarnaast bouw je als uitzendkracht standaard pensioen op via StiPP, het pensioenfonds voor flexibele medewerkers. Jouw opdrachtgever kan ervoor kiezen om je pensioen uit te breiden met pensioen via het ABP (het pensioenfonds voor overheid en onderwijs) of het PFZW (PensioenFonds Zorg & Welzijn). Alle gemaakte afspraken en de bijbehorende documenten vind je terug in Mijn Driessen. 
 

Meer weten over de werkwijze van Driessen? 

Wil je meer weten over onze werkwijze of over onze werkbeloftes?

Neem contact met ons op