Werken in het onderwijs

Elke dag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, de leukste reacties krijgen van jongeren of samen met collega’s een onderwijsprogramma ontwikkelen. Dat werken in het onderwijs betekenisvol is, behoeft eigenlijk geen uitleg. Bij Driessen bieden we tal van leuke, uitdagende onderwijsbanen. Of je nu aan de slag wilt in het primair onderwijs, graag voor de klas staat op een middelbare school of gaat werken bij het middelbaar beroepsonderwijs.

Onze nieuwste onderwijs vacatures

Meer werkgeluk in het onderwijs met Driessen

Hoe kun jij jouw kennis, energie en enthousiasme het beste overbrengen op leerlingen of studenten? Als je goed in je vel zit, toch? Bij Driessen geloven wij in de kracht van werkgeluk. Want als jij fluitend naar je werk gaat, dan profiteer niet alleen jij daarvan, maar ook de mensen waarmee je werkt. Werkgeluk werkt aanstekelijk! En wij verspreiden dat plezier in het werk graag in het onderwijs.

Hoe we ervoor zorgen dat jij met plezier aan de slag gaat in het onderwijs? Door in te zetten op jouw ontwikkeling. Dankzij coaching, opleidingen en trainingen blijf jij in beweging. En zo kun je gezond, vitaal en in balans blijven werken.  

Meer over onze werkbeloftes

Wat kan Driessen voor mij betekenen?

Op welk punt je ook staat in je onderwijscarrière, Driessen is er voor jou en helpt je om de baan van jouw dromen te vinden. Met een paar simpele vragen weet je wat we voor jou kunnen betekenen.

* verplicht veld

Sta je nu al voor de klas?

Sta je nu al voor de klas? *

Verschillende functies in het onderwijs

Ben jij op zoek naar een baan die voldoening geeft? Fulltime of parttime, in een tijdelijke of vaste baan. Bij Driessen vind je doorlopend vacatures voor uiteenlopende functies en in diverse vakgebieden. Ga werken in het onderwijs en vind jouw werkgeluk.

Basis- en speciaal onderwijs

Help kinderen letterlijk en figuurlijk te groeien in het basisonderwijs.

Werken in het PO

Voortgezet onderwijs

Geef leerlingen kennis en vaardigheden mee waar ze de rest van hun leven gebruik van kunnen maken.

Werken in het VO

Middelbaar- en hoger beroepsonderwijs

Stoom als docent of onderwijsondersteunend medewerker de nieuwe generatie klaar voor de toekomst.

Werken in het MBO en HBO

Universiteit

Draag als niet-wetenschappelijk medewerker bij een universiteit bij aan hoogwaardig onderwijs en onderzoek.

Werken bij een universiteit

Lesmethode over het schoolad­vies 'Ik maak het verschil'

Het schooladvies en de CITO spelen in de bovenbouw van het primair onderwijs en onderbouw van het voortgezet onderwijs een grote rol. Kinderen en ouders willen vaak het ‘hoogst’ haalbare resultaat. Terwijl jij als leraar of docent vooral wilt dat de leerlingen de onderwijsvorm (vmbo, havo, vwo) krijgen die bij hen past en waar ze hun leergeluk in vinden. De lesmethode 'Ik maak het verschil' is ontwikkeld om makkelijk en laagdrempelig het schooladvies bespreekbaar te maken in de klas.

Vraag deze lesmethode kosteloos aan

Waarom werken in het onderwijs?

Het is natuurlijk enorm belangrijk dat de nieuwste generatie opgroeit tot een generatie die zich goed kan handhaven in de samenleving. Daar draag jij met een functie in het onderwijs aan bij. Of je nu aan de slag gaat als leerkracht, docent Nederlands wilt worden bij een mbo-instelling, klassenassistent bent of vanuit een managementfunctie bijdraagt. Je doet het allemaal voor hetzelfde doel: kinderen en jongvolwassenen tot bloei laten komen. Nog meer voordelen? Wat dacht je van een afwisselende werkdag, veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap én natuurlijk veel vakantiedagen. 
 

Volop vacatures in het onderwijs

Bij Driessen vind je volop uitdagende onderwijsvacatures. Zo kun je via ons die droombaan vinden als zij-instromer of dichter bij huis aan de slag gaan. Wil jij carrière maken bij een grote onderwijsinstelling waar je de ruimte krijgt je eigen onderwijsprogramma te ontwikkelen of wil je het verschil maken in een kleine dorpsschool? Wij hebben voor iedereen een passende onderwijsbaan. Kijk of er een onderwijs-vacature bij zit waar jouw hart sneller van gaat kloppen! 

Ontvang de onderwijs inspiratie nieuwsbrief

In welke fase van je onderwijscarrière je ook zit, inspiratie is cruciaal om te groeien als leerkracht of docent. Met de onderwijs inspiratie nieuwsbrief van Driessen krijg je regelmatig (maar niet meer dan eens per maand) interessante onderzoeken, vlogs, artikelen, video’s of column uit en over het onderwijs.

Aanmelden nieuwsbrief