Driessen.nl: beste website van het jaar categorie Carrière!

Tijdens de Website van het Jaar-awardshow heeft Driessen de titel Beste Website Van Het Jaar 2023 in de categorie Carrière gewonnen. 

Wij waren bij de awardshow aanwezig en zijn trots op het team en iedereen die betrokken is bij de website. "Deze award zegt echt iets over de kwaliteit én de waarde die we bieden op onze website. We blijven de website doorontwikkelen zodat alles gebruiksvriendelijk is en blijft. Hiermee streven we ernaar om nog meer mensen aan werk te verbinden in de overheid, het onderwijs of de  zorg. Om zo nog meer werkgeluk mogelijk te maken".


Over de Website van het Jaar-awardshow
De Website van het Jaar-verkiezing wordt jaarlijks door Emerce in samenwerking met Multiscope georganiseerd. Het is een van de grootste publieksverkiezingen van Nederland. Websites worden door het publiek binnen 24 categorieën beoordeeld op onder andere inhoud, navigatie en ontwerp.

Per categorie worden twee awards uitgereikt. Die voor de beste website of app, met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie en aanbevelingsintentie. En de populairste website of app, met de meeste stemmen van het Nederlandse publiek. Het gaat dus niet alleen om de populariteit, maar ook om de kwaliteit van de genomineerden.

Andere genomineerden voor de prijs voor populairste carrièresite van Nederland waren: Nationale Vacaturebank, Timing, Luba, Randstad, Olympia, Indeed, Temper, Freelance.nl, cvster.nl, CV.nl en YoungOnes.

Gerelateerde artikelen