Nieuws

Driessen is volop in beweging. Alles wat er bij ons gebeurt staat op deze pagina. Nieuws afkomstig van onszelf of geschreven door anderen in diverse media.

maandag 17 juni 2019

Een high-five voor succesvolle samenwerking

Een high five aan de Oude Gracht in Utrecht. Met dat gebaar gaven FUTUR en Driessen het startsignaal voor hun samenwerking. Een van de doelen? Het werk in de publieke sector een groter podium geven. Want binnen die organisaties gebeurt veel moois en dat mogen meer mensen weten.

Lees verder

vrijdag 26 april 2019

De DeelFabriek

Uitzendorganisaties Timing, Raaak Personeel, Start People, Unique, Manpower, Driessen en Randstad slaan de handen ineen. Op initiatief van Regio West-Brabant gaan ze kandidaten naar de juiste werkgever begeleiden, ongeacht of dat via een concurrent is. Bijzonder? Absoluut. Judy Sterenberg van Manpower: ‘We kunnen elkaar beter versterken dan tegenwerken. De kandidaat moet centraal staan en daarom vind ik dit zo’n mooi initiatief!’

Lees verder

maandag 13 december 2018

Fontys en Driessen kiezen voor kwalitatieve instroom basisonderwijs

Het lerarentekort is acuut, maar niet zomaar opgelost. Leraar zijn is namelijk een vak dat je niet van de ene op de andere dag meester bent. Fontys Hogeschool Kind en Educatie en Driessen snappen dat als geen ander. Daarom slaan zij de handen ineen om nieuwe leraren op te leiden en te begeleiden, en zorgen daarmee samen voor instroom van nieuwe leraren in het basisonderwijs.

Lees verder

woensdag 4 juli 2018

Nieuwe aanpak social return vergroot werkgeluk

Social return is ‘hot’. Organisaties in de overheid zijn verplicht om bij grote aanbestedingen afspraken met betrekking tot social return op te nemen. Maar ook andere organisaties vinden het steeds belangrijker om hun maatschappelijke footprint achter te laten.

Lees verder

vrijdag 25 mei 2018

Driessen werft op eigen(zinnige) manier

In een schaarse arbeidsmarkt moet je het vinden van de juiste kandidaten op een eigenzinnige wijze aanpakken, vinden wij bij Driessen. Aangezien wij altijd op zoek zijn naar talenten voor uiteenlopende functies binnen de gemeente, gebruiken wij in onze nieuwste wervingscampagne het gemeentelijk straatbeeld als onverwacht communicatie medium. En daar kijken voorbijgangers van op.

Lees verder

zondag 1 april 2018

Werkgeluk sleutel achter succes Driessen Groep

Ruim 500 medewerkers, 6 bedrijven, 10 locaties, acht jaar op rij FD Gazelle en Best Managed Company, 1.200 opdrachtgevers en met 15.000 flexibele medewerkers marktleider flexibele arbeid in de overheid. Achter deze cijfers gaat een bijzonder verhaal schuil.

Lees verder op Driessen Groep

zondag 1 april 2018

Maak kennis met onze familie van bedrijven

U kent ons misschien al jarenlang. Als Driessen HRM of nog van daarvoor, uit de tijd van DA&A. Inmiddels is er iets veranderd. Vanaf 1 april 2018 gaat Driessen HRM door het leven als Driessen Groep. Een digitaal gedreven familie van bedrijven in mens en werk gespecialiseerd in de publieke sector.

Lees verder

maandag 18 oktober 2017

Flexbranche profiteert meer van digitalisering als we samenwerken

Op uitnodiging van Pivoton nam directeur Ad van Zutphen samen met verschillende topmensen uit de Nederlandse uitzendwereld deel aan een rondetafelgesprek over digitalisering. Het werd een interessante discussie over de kansen die digitalisering de recruitmentwereld biedt.

Download artikel

vrijdag 23 juni 2017

Driessen tekent Charter Diversiteit

Het Charter Diversiteit is een intentieverklaring voor werkgevers in de publieke én de private sector. Door het ondertekenen ervan verklaart een werkgever zich actief te willen inzetten voor meer diversiteit en inclusie op de werkvloer. Directeur Ad van Zutphen heeft het Charter Diversiteit namens Driessen op 21 juni 2017 getekend.

Lees verder

Meer nieuws is te vinden op de
website van
Driessen Groep

Meer nieuws