Werkgeluk voor iedereen

Iedereen is anders. En dat is maar goed ook. Dat maakt het leven, en dus werk, interessant en leuk. Als uitzendbureau voor de publieke sector willen wij voor zoveel mogelijk mensen werkgeluk creëren, ook voor wie dit niet vanzelfsprekend is. We vinden het belangrijk jij je thuis voelt. Of je nu man, vrouw of genderneutraal bent. Waar je ook vandaan komt en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Die verschillen maken een organisatie juist krachtig. 

Dit doen wij voor jou

Elke dag spannen wij ons in om jou werkgelukkig te laten zijn. Samen met onze opdrachtgevers zoeken wij naar mogelijkheden en kansen voor jou. Concreet doen we dit door:

  • Een inclusieve werkgever te zijn voor iedereen, waarbij we jou ondersteunen in de zoektocht naar een baan.
  • Maatwerktrajecten op te zetten. Soms is er een andere aanpak nodig om gelijke kansen te creëren. In onze maatwerktrajecten kijken we wat jij nodig hebt om aan het werk te gaan en te blijven.
  • Jobcoaching aan te bieden. We hebben eigen jobcoaches in dienst die beschikken over de juiste kennis en ervaring. Heb jij jobcoaching nodig? Dan helpen wij je graag verder.
  • Ons actief in te zetten om arbeidsmarktdiscriminatie tegen te gaan. Je kan in ons antidiscriminatiebeleid lezen hoe wij dit doen.

Onze werkbelofte aan jou

Wij zien diversiteit en inclusie als onze verantwoordelijkheid en een kans. Een kans om talent aan te spreken en innovatie en creativiteit te versterken. Dit vraagt om een invulling van onze rol als werkgever. Het vraagt dat we eerlijke kansen bieden aan iedereen. We beloven te kijken naar wie je bent en wat je kunt is dan ook niet voor niets een van onze 5 werkbeloftes. Ons doel is om jou werkgelukkig te maken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan via e-mail contact op met Team Driessen Inclusief. 

Neem contact met ons op