Werken bij Driessen als intercedent

Als intercedent ben jij een echte ‘matchmaker’. Elke dag zet jij alles op alles om werkzoekenden en onze opdrachtgevers in de publieke sector te verbinden. Afhankelijk van het team waar je onderdeel van uitmaakt, werf je nieuwe medewerkers voor de overheid, het onderwijs of de zorg. Jij zoekt, vindt en benadert potentiële kandidaten. Om een goede match te maken, ben je veel in contact met kandidaten. Je verdiept je in hun kwaliteiten, het karakter en de competenties. Maar ook in de bedrijfscultuur en wensen van jouw opdrachtgever, zodat beiden goed bij elkaar passen.

Je vindt onze actuele intercedent vacatures op Werken bij Driessen Groep.

Bekijk onze vacatures

‘Alleen ga je harder, samen kom je verder. Daarom doen we er als team alles aan om de beste resultaten te halen.’

Silke Westen, intercedent

Wat doet een intercedent bij Driessen?

Als intercedent ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van geschikte medewerkers voor onze opdrachtgevers. Je gaat proactief op zoek naar geschikte kandidaten en gebruikt hiervoor verschillende wervingskanalen, zoals ons bestand met ingeschreven kandidaten, LinkedIn en online cv databases. Je spreekt nieuwe vacatures met de opdrachtgever door, zodat je precies weet wat je zoekt. Je houdt intakes met kandidaten om ervoor te zorgen dat je een juiste match maakt. Voor jou gaat kwaliteit boven kwantiteit. Kortom, een hele dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is!

Als intercedent bij Driessen ga jij onder andere:

  • Verschillende doelgroepen benaderen en interesseren voor baankansen via Driessen.
  • Zorgen voor een zorgvuldig en persoonlijk selectieproces.
  • Flexibele medewerkers begeleiden en informeren zodat ze verzekerd zijn van een goede start.
  • Samenwerken met verschillende collega’s bij Driessen.

Lees meer over werken bij Driessen

Hoe word je intercedent?

Je kunt bij Driessen aan de slag als intercedent vanuit verschillende studierichtingen. HR, commerciële economie, toerisme, hotelschool, communicatie, marketing of misschien een heel andere opleiding, het kan allemaal. Belangrijker vinden wij jouw enthousiasme en proactieve houding, jouw gedrevenheid en goede communicatieve eigenschappen. Met een mbo-4 of hbo-diploma kun je bij ons solliciteren.

Waarom werken bij Driessen als intercedent?

Bijvoorbeeld omdat wij jou een informele en laagdrempelige werksfeer bieden waarin jij je zeker snel thuis zal voelen. Bij welke afdeling je ook gaat werken, jij maakt onderdeel uit van een enthousiast en betrokken team, waar hard werken, werkgeluk en het gezamenlijk vieren van successen centraal staan.

Je kunt bij ons rekenen op een goed salaris, een 13e maand en een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, collectiviteitskorting op diverse verzekeringen en korting op jouw sport- / fitness abonnement. En om lekker te ontspannen ontvang je ruim 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband). Als intercedent krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen. En dat kan deels vanuit huis.

Bekijk onze vacatures op Werken bij Driessen Groep

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over onze vacatures of het werken bij Driessen? Bel, WhatsApp of mail dan met onze corporate recruiters, zij helpen je graag verder!

Miriam de Groot

Miriam de Groot

Corporate recruiter

miriam.degroot@driessen.nl
06 - 15 94 81 08
0492 - 50 66 66

Kelsy Hummel

Kelsy Hummel

Corporate recruiter

kelsy.hummel@driessen.nl
06 - 50 00 09 54
0492 - 50 66 66