Over Driessen

Voor werk in de publieke sector moet je bij Driessen zijn. Ieder jaar verbinden wij meer dan 15.000 mensen aan opdrachtgevers in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur.

Geluk werkt door

Wij werken alleen voor de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Een bewuste keuze. Want in de publieke sector is belangrijk werk te doen. Werk waarmee je mensen helpt, mensen iets leert of voor mensen zorgt. Werk dat de wereld iedere dag een beetje mooier maakt. Een beetje gelukkiger. En dat werkt door.

Wij geloven erin dat geluk doorwerkt en hebben het bewijs. Bekijk hoe leerlingcoördinator Theo, uitvoerend gebiedstoezichthouder Annelies en medewerker Publiekszaken Jacqueline iedere dag leerlingen, buurtbewoners en burgers gelukkig maken.

Lees meer

Persoonlijke aandacht

We zijn met een club van ruim 200 enthousiaste collega’s. Iedere dag staan wij klaar om de ideale baan of perfecte kandidaat te vinden. En daarmee houdt ons werk niet op. Wij investeren in goed werkgeverschap, want dat brengt zowel medewerkers als organisaties verder.

Waar mogelijk werken wij digitaal. En daardoor houden we tijd over. Tijd die wij besteden aan de mensen waar het om draait: kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers. Wij ontmoeten je graag op een van onze locaties!

Eerlijke kansen voor iedereen

Iedereen die werkt via Driessen draagt bij aan het geluk binnen onze maatschappij. En die maatschappij is kleurrijk. Wij willen dat onze medewerkers een afspiegeling vormen van de maatschappij. Vanuit onze pijler Driessen Inclusief zetten wij daarom de deur open voor iedereen en gaan wij actief op zoek naar diversiteit. Ben je bij ons binnen, dan zorgen wij dat iedereen zich thuis voelt. Hoe dat werkt staat in ons Moreel Kompas.

Driessen Foundation

Het verbinden van mens en werk zit in ons DNA. Maar werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zeker niet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij steunen de Driessen Foundation. De Driessen Foundation helpt mensen die barsten van het talent, maar niet de kans krijgen om dit talent te laten zien.

Naar Driessen Foundation

Kwaliteit

Werkgeluk betekent voor ons blije medewerkers en klanten. In een recent tevredenheidsonderzoek door Ruigrok NetPanel (oktober 2018) worden wij gemiddeld beoordeeld met een 8. Een prachtig cijfer! En omdat wij vinden dat goed altijd beter kan, investeren wij iedere dag in het verbeteren van onze dienstverlening. Om onze kwaliteit te borgen zijn wij in het bezit van verschillende certificeringen en lidmaatschappen.

  • Het kwaliteitsmanagementsysteem van Driessen is gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm.
  • Het milieumanagementsysteem van Driessen is gecertificeerd volgens de ISO 14001 norm.
  • Driessen is in het bezit van het SNA-keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk. Hiervoor zijn onze processen getoetst aan de NEN 4400-1 norm.
  • Driessen is aangesloten bij ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen.

Kwaliteitscertificaten Driessen