Alle HRM diensten

Werken in de overheid, het onderwijs of andere betekenisvolle sectoren vraagt om aanpassingsvermogen, flexibiliteit en wendbaarheid. Ook in het personeelsbestand. Driessen helpt hierbij door het verbinden van mens en werk. Door onze focus en ervaring in de sectoren overheid, onderwijs en andere betekenisvolle sectoren kennen wij de mensen en organisaties als geen ander. Dankzij die kennis realiseren wij de beste match. En na die match houdt ons werk niet op. Bij Driessen zetten we elke dag samen met meer dan 1.000 organisaties in op het werkgeluk van onze 15.000 medewerkers. Want hun werkgeluk, werkt door naar burgers, leerlingen, studenten, klanten en patiënten.

Uitzenden

Als je behoefte hebt aan flexibiliteit en zeker wilt weten dat het werkgeverschap perfect geregeld is.

Meer over uitzenden

Detacheren

Specialistisch personeel dat direct inzetbaar is vind je bij Driessen.

Meer over detacheren

Payroll

Geen omkijken naar je nieuwe medewerker? Geef het (goed) werkgeverschap uit handen.

Meer over payroll

Werving & selectie

Nieuwe personeel niet meer te vinden? Wel via Driessen als specialist in werving & selectie van personeel voor overheid, onderwijs en de zorg.

Meer over werving & selectie

Talentenpools

Goed werkgeverschap begint bij je jongste medewerkers. Geef hen de aandacht en ondersteuning die ze verdienen om ze te laten groeien.

Meer over talentenpools

Loopbaancoaching

Geef medewerkers de mogelijkheid om op een professionele manier te werken aan hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Meer over loopbaancoaching

Op zoek naar een geschikte kandidaat?

Meld je vacature aan voor een vrijblijvend advies.

Vacature aanmelden