Jouw carrière in het onderwijs

De leerlingen van nu zijn de toekomst. En als leerkracht heb je een belangrijke rol in de cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling van deze leerlingen. Jouw talent is daarom nodig voor de klas. Wat je achtergrond ook is, Driessen staat voor je klaar in elke fase van je onderwijscarrière.

Jij maakt het onderwijs beter

Driessen is al ruim 25 jaar partner van het onderwijs en samen met jou maken wij het onderwijs beter. Waar de Pabo en andere lerarenopleidingen de focus leggen op jouw pedagogische en didactische ontwikkeling, focust Driessen op persoonlijk leiderschap. Dit betekent dat je coaching, training en cursussen krijgt om te zorgen dat je met vertrouwen en een gezonde dosis lef de regie hebt in de klas, je positie pakt in de lerarenkamer én om kunt gaan met veeleisende ouders.

Heb je vragen? Neem contact op met onze onderwijs specialisten via 0492 – 50 66 44 of onderwijs@driessen.nl.

Wat kan Driessen voor mij betekenen?

Op welk punt je ook staat in je onderwijs carrière, Driessen is er voor jou en helpt je om de baan van jouw dromen te vinden. Vink jouw ambitie aan en lees wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ben jij een starter, maatschappelijk betrokken pensionado, parttimer en of een fulltime leerkracht met behoefte flexibiliteit? Denk dan eens aan baan als invaller. In deze dynamische afwisselende functie bepaal je zelf je agenda en je werkt alleen op de dagen dat het jou uitkomt. Iedereen met een afgeronde Pabo opleiding kan aan de slag als invalleerkracht in het basisonderwijs.

Meer over de vervangerspool

Heb je een afgeronde hbo opleiding en wil je jouw kennis en kunde inzetten voor het onderwijs? Dan kun je als zij-instromer het onderwijs betreden. Driessen heeft instroomtrajecten voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Instroom in het onderwijs is hard nodig, maar uiteraard staat de kwaliteit altijd voorop. Want leraar of docent zijn is een vak dat je niet van de ene op de andere dag meester bent. Driessen is daarom een samenwerking aangegaan met Fontys Hogeschool Kind en Educatie en Saxion Hogescholen. Bij het zij-instroomtraject van deze opleiders voldoet een afgestudeerde zij-instromer aan dezelfde criteria als een ‘reguliere’ student. Zij-instromers gaan vanuit een ander vakgebied direct aan de slag in het onderwijs en halen binnen maximaal twee jaar hun bevoegdheid.

Wil je hier meer over weten? Meld je aan voor een kennismakingsgesprek via 0492 – 50 66 44 of onderwijs@driessen.nl.

Speciaal voor startende leerkrachten en herintreders in de regio Eindhoven/Helmond/Den Bosch bieden wij een traineeship waarin het opdoen van ervaring voor de klas en persoonlijke ontwikkeling samenkomen. Als Klasse! trainee werk je 0,8 tot 1,0 fte op verschillende bassischolen in jouw regio, waar je verantwoordelijk bent voor langdurige vervangingen van minimaal 6 weken. Als leerkracht vervul je alle werkzaamheden die horen bij het draaien van een klas. Tijdens dit traject word je door Driessen uitstekend begeleid door ervaren professionals uit het onderwijs. Dit unieke traject bestaat uit coaching, intervisie en training en e-learning. Wil je meer weten over onze onderewijs traineeships?

Meer over het Klasse! traineeship

Heb je het onderwijs verlaten maar begint het toch weer te kriebelen? Of wil je met alle tekorten op een flexibele manier je maatschappelijke steentje bijdragen. Driessen is gespecialiseerd in de begeleiding van herintreders. We helpen je om met vertrouwen en actuele kennis weer voor de klas te staan. Dit met een vaste baan bij een school dit bij jou past, flexibel via Driessen bij verschillende scholen of als invaller. Wat je ambitie ook is, Driessen zorgt ervoor dat jij duurzaam als herintreder je bijdrage kunt leveren.

Geïnteresseerd? Neem contact op met onze onderwijs specialisten via 0492 – 50 66 44 of onderwijs@driessen.nl.

Ben jij ‘gewoon’ op zoek naar een vaste aanstelling in het onderwijs? Wij zetten ons netwerk graag voor je in bij je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Driessen werkt voor meer dan 400 onderwijsinstanties door heel Nederland. Verschillende organisaties laten de bemiddeling aan Driessen over. Neem contact op met een van onze onderwijsspecialisten via 0492 – 50 66 44 of onderwijs@driessen.nl of bekijk onze actuele vacatures.

Bekijk de vacatures

* verplichte velden

Onderwijs inspiratie nieuwsbrief

In welke fase van je onderwijscarrière je ook zit, inspiratie is cruciaal om te groeien als leerkracht. Met de onderwijs inspiratie nieuwsbrief van Driessen krijg je regelmatig (maar niet meer dan eens per maand) interessante onderzoeken, vlogs, artikelen, video’s of column uit en over het onderwijs.

Wij werken met trots voor o.a.
deze organisaties in het onderwijs