Jouw carrière in het onderwijs

De leerlingen en studenten van nu zijn de toekomst. En als leerkracht of docent heb je een belangrijke rol in de cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling van deze leerlingen. Jouw talent is daarom nodig voor de klas. Wat je achtergrond ook is, Driessen staat voor je klaar in elke fase van je onderwijscarrière.

Jij maakt het onderwijs beter

Driessen is al ruim 25 jaar partner van het onderwijs en samen met jou maken wij het onderwijs beter. Waar de Pabo en andere leraren- en docentenopleidingen de focus leggen op jouw pedagogische en didactische ontwikkeling, focust Driessen op persoonlijk leiderschap. Dit betekent dat je coaching, training en cursussen krijgt om te zorgen dat je met vertrouwen en een gezonde dosis lef de regie hebt in de klas, je positie pakt in de leraren- of docentenkamer én om kunt gaan met veeleisende ouders.

Heb je vragen? Neem contact op met onze onderwijs specialisten via 0492 – 50 66 44 of onderwijs@driessen.nl.

Wat kan Driessen voor mij betekenen?

Op welk punt je ook staat in je onderwijs carrière, Driessen is er voor jou en helpt je om de baan van jouw dromen te vinden. Met een paar simpele vragen weet je wat we voor jou kunnen betekenen.

* verplichte velden

Sta je nu al voor de klas?

Wij werken met trots voor o.a.
deze organisaties in het onderwijs

* verplichte velden

Onderwijs inspiratie nieuwsbrief

In welke fase van je onderwijscarrière je ook zit, inspiratie is cruciaal om te groeien als leerkracht. Met de onderwijs inspiratie nieuwsbrief van Driessen krijg je regelmatig (maar niet meer dan eens per maand) interessante onderzoeken, vlogs, artikelen, video’s of column uit en over het onderwijs.