Oplossingen voor de (academische) ziekenhuizen

De druk op de ziekenhuizen is enorm. De toegenomen vraag en de oplopende personeelstekorten maken de uitdaging groot. Met een focus op niet zorggerelateerd personeel lost Driessen, samen met jou, een deel van het probleem op. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor morgen en over 5 jaar. Oplossingen waarbij jouw organisatie zelf de regie houdt over de personeelsplanning.

Interessante kandidaten per mail ontvangen? Maak een alert aan.

Maak een kandidaten alert aan en ontvang een melding als er één of meer kandidaten zijn die aan jouw criteria voldoen.

Vandaag aan de slag met staffuncties in de zorg

Het zorgpersoneel en de artsen vormen het hart van het ziekenhuis. Maar zonder goede medewerkers op het gebied van HRM, financiën, beleid, facilitair of logistiek kunnen zij niet excelleren. Driessen richt zich met uitzenddienstverlening al bijna 30 jaar op staffuncties in de zorg. Doordat we voor ruim 1.000 organisatie in de zorg, het onderwijs of de overheid werken is ons netwerk groot en vinden we altijd iemand die bij jouw organisatie past. Driessen ondersteunt jouw zorgorganisatie graag bij werving & selectie, uitzenden, payroll of detacheren van al het personeel.

Jouw personeel, onze zorg

Bij Driessen denken we dat een samenwerking op het gebied van personeelsplanning voor ziekenhuizen alleen succesvol is als onze aanpak aansluit op jouw strategie. Want bij het vinden, binden en boeien van personeel houdt jouw organisatie de regie. Hoe we ondersteuning bieden?

Ontwikkelen

Kun je wel wat extra kennis gebruiken om verder te ontwikkelen? Driessen biedt de nodige ondersteuning. Of je nu zoekt naar een training ‘sterke vacatureteksten schrijven’, meer wilt weten over onboarden en goed werkgeverschap of advies wilt over werkgeluk.

Ondersteunen

Driessen ondersteunt bij het vinden, binden of boeien van medewerkers. Denk aan werving en selectie, maar aan het versterken van je employer brand of ondersteuning bij arbeidsmarktcommunicatie.

Ontzorgen

Naast de werving en selectie, verzorgen wij ook het werkgeverschap van de nieuwe medewerker. Zo kan je organisatie zich blijven richten op goede zorg.