Oplossingen voor personeelstekorten bij huisartsen en spoedposten

Huisartsen en spoedposten zijn de poortwachter voor de zorg. Door deze cruciale rol in de keten is een openstaande vacature geen optie. Toch lopen de personeelstekorten op. Driessen helpt om deze tekorten op te lossen. Of het nu gaat om de korte of lange termijn.

Interessante kandidaten per mail ontvangen? Maak een alert aan.

Maak een kandidaten alert aan en ontvang een melding als er één of meer kandidaten zijn die aan jouw criteria voldoen.

Aan de slag met doktersassistenten en praktijkondersteuners

Zonder doktersassistenten en praktijkondersteuners kan een huisarts niet excelleren. Een goede doktersassistent of praktijkondersteuner neemt een huisarts veel werk uit handen. Daarom richt Driessen zich op deze kernfuncties. Omdat ze moeilijk te vinden zijn, zet Driessen vol in op herintreders en zij-instromers.

  • Herintreders: op maat gemaakte opfriscursus voor doktersassistenten

    Veel doktersassistenten zijn, soms noodgedwongen, uitgestroomd en inmiddels werkzaam in een andere sector. Toch hebben we ze hard nodig. Met een op maat gemaakte opfriscursus worden ze in 7 dagdelen klaargestoomd om bij jouw huisartsenpost aan de slag te gaan.

  • Zij-instromers: opleiden assistenten en ondersteuners

    Een vitaal beroep als doktersassistente of praktijkondersteuner, dat wil toch iedereen? Huisartsenposten zijn voor veel zorgmedewerkers aantrekkelijk. Samen met jouw organisatie zetten we een passend zij-instroomtraject op. Zo leiden we de assistenten en ondersteuners voor jouw praktijk op. Lees meer over ons unieke zij-instroomtraject voor doktersas­sis­tent.

  • Doorstroom:

    Een huisartsenpost is een relatief kleine organisatie met beperkte doorgroeimogelijkheden. Hier kun je als organisatie op anticiperen. Daarom zetten wij in op doorstroom onder doktersassistenten. Zodat ze niet jouw organisatie verlaten maar zich kunnen ontwikkelen tot praktijkondersteuner.

Ook voor staffuncties bij huisartsenpraktijken

Hoewel onze focus bij huisartsenpraktijken ligt op herintreders, zijinstromers en doorstroom van doktersassistenten en praktijkondersteuners, staan we natuurlijk ook klaar voor traditionele uitzenddienstverlening. Zo ondersteunen we jouw organisatie bij werving & selectie, uitzenden, payroll of detacheren van al het personeel.

Jouw personeel, onze zorg

Bij Driessen denken we dat een samenwerking op het gebied van personeelsplanning voor huisartsenpraktijken alleen succesvol is als onze aanpak aansluit op jouw strategie. Want bij het vinden, binden en boeien van personeel heeft jouw organisatie de regie.

Ontwikkelen

Driessen helpt je organisatie bij ontwikkelingen door kennisdeling op een deelgebied. Bijvoorbeeld een training ‘schrijven van sterke vacatureteksten’, onboarden en goed werkgeverschap, doelgroepanalyse of advies over werkgeluk.

Ondersteunen

Driessen ondersteunt bij het vinden, binden of boeien van medewerkers. Denk aan werving & selectie, versterken employer brand, ondersteunen in arbeidsmarktcommunicatie of het neerzetten van een onboardingsprogramma.

Ontzorgen

Driessen ontzorgt in het totale proces van A tot Z. Naast de werving en selectie verzorgen wij ook het werkgeverschap voor de nieuwe medewerker.

Meer weten over zij-instroom

Neem dan contact op met Vera Evers op 0492 - 50 66 50 of zorg@driessen.nl.