Samen zorgen voor betere zorg: personeelstekorten aanpakken

De werkdruk in de zorg is hoog en de personeelstekorten lopen op. Wil jij er als zorgorganisatie alles aan doen om te voorkomen dat dit ten koste gaat van jouw cliënten en patiënten? Driessen biedt uitkomst. Met gekwalificeerd zorgpersoneel én ondersteunend en niet-zorg gerelateerd personeel, verlaagt Driessen de werkdruk en zorgen we voor meer werkgeluk bij jouw personeel.

Ik heb een zorg vacature

Uitzendbureau in dienst van jou

Flexibele arbeid is essentieel in de huidige arbeidsmarkt. Flexwerk zou daarom op dezelfde manier geregeld moeten worden als vast werk. Toch blijkt in de praktijk dat er minder wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van flexkrachten. Daarnaast is het voor veel flexkrachten lastig om een hypotheek te krijgen. Driessen laat zien dat het anders kan. Wij nemen onze rol als werkgever serieus. Vanuit ons HR-beleid, dat volledig is ingericht op de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van onze flexibele medewerkers, hebben wij 5 werkbeloftes geïntroduceerd.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Interessante kandidaten per mail ontvangen? Maak een alert aan.

Maak een kandidaten alert aan en ontvang een melding als er één of meer kandidaten zijn die aan jouw criteria voldoen.

Oplossingen voor de zorg

De zorg is een onmisbare schakel in onze samenleving. Daar zijn we het allemaal over eens. Maar om goede zorg te leveren, heb je personeel nodig. En de personeelstekorten lopen alleen maar op. Flinke vraagstukken voor de zorg dus, waar Driessen gelukkig een helpende hand bij kan bieden. Want de regie blijft altijd bij de zorgorganisatie liggen. Driessen kan op verschillende manieren ondersteunen. Van een workshop ‘sterke vacatureteksten schrijven’, tot ondersteuning bij werving en selectie. Of kies je voor volledig ontzorgen in werkgeverschap?

VVT

Geen handen aan het bed? Geen optie voor Driessen. Wij zorgen ervoor dat je zorg kunt blijven verlenen.

HRM diensten voor VVT

Ziekenhuizen

Goede zorg leveren? Dat vraagt om professionele flexibele medewerkers.

HRM diensten voor ziekenhuizen

Huisartsen

Als huisarts je werk goed kunnen doen? Wij zorgen voor flexibele medewerkers die je optimaal ondersteunen.

HRM diensten voor huisartsen en spoed­posten

Kinderopvang

Geen pedagogisch medewerker op de groep is geen optie. Driessen biedt snel flexibele medewerkers voor de kinderopvang.

HRM diensten voor kinderopvang

Nooit meer oplopende tekorten

De zorg kan al bijna 30 jaar rekenen op onze ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie nooit meer onvervulde vacatures heeft. Dit doen we niet door verpleegkundigen of verzorgende IG te detacheren, maar door een totaaloplossing te leveren die bijdraagt aan betere zorg. Zowel in de VVT, bij (academische) ziekenhuizen als de kinderopvang. Bouw jij samen met Driessen een ecosysteem om de handen zo veel mogelijk áán het bed te krijgen?

Zorgpersoneel is schaars. Ook voor ons. Maar als uitzendbureau zijn we goed in de werving en selectie van medewerkers. Met recruitmentmarketing en een persoonlijke aanpak helpen de recruitmentspecialisten van Driessen jouw organisatie bij het vinden van de juiste zorgprofessional. Eerst een tijdje kijken hoe het gaat voordat je de medewerker in dienst neemt? Dat kan via Driessen.

Zij-instroom is een beproefde methode om te zorgen voor meer instroom. Driessen heeft hier jarenlange ervaring mee en weet daardoor wat de valkuilen en kansen zijn. Daarom zetten we vol vertrouwen met jouw zorgorganisatie een zij-instroom-traject op. Als werkgever regelt Driessen de opleiding en daarnaast focussen we op aanvullende trainingen, zoals persoonlijk leiderschap. Hierdoor vindt een zij-instromer makkelijker de weg in de hectische zorgorganisatie. Een effectieve manier om uitstroom aanzienlijk te verminderen. Lees meer over ons unieke zij-instroomtraject.

Werkgeluk, privéomstandigheden, kinderen of mantelzorg. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom mensen de zorg hebben verlaten. Maar er zijn nog meer redenen te verzinnen om te zorgen dat ze terugkomen. Driessen is in staat om deze groep te vinden en te raken. Want een zorghart raak je nooit meer kwijt.

Een goede planner, een HRM’er met hart voor de zorg, een facilitair medewerker die meedenkt of een financieel specialist die meer mogelijk maakt met minder middelen. Driessen is ervan overtuigd dat álle medewerkers in de zorg, de zorg beter maken. En precies die medewerkers vinden we voor jou.

Is er een tekort aan zorgpersoneel en zijn ook afstudeerders schaars? Dan moet je kijken naar manieren om de schaarse middelen zo goed mogelijk te benutten. Onze ondersteuners verlagen de werkdruk bij het zorgpersoneel door taken over te nemen die hen veel tijd kosten, maar niet zorg-gerelateerd zijn. Denk aan werk dat administratief, facilitair of ondersteunend van aard is. Deze ondersteuners hebben geen zorgopleiding, maar wél een sterke affiniteit met de zorg (of ervaring met de zorg).

Meer weten over onze diensten voor de zorg?

Meld je vacature aan voor een vrijblijvend advies.

Neem contact op

Wij werken met trots voor o.a. deze organisaties in de zorg