Overheid

Sinds de oprichting van ons bedrijf bieden wij advies en ondersteuning op HRM-gebied aan organisaties binnen de overheid. Van de rijksoverheid, gemeenten en provincies tot waterschappen, de politie, brandweer en ZBO’s: organisaties in de overheid zijn volop in ontwikkeling.

Compacte overheid

De overheid moet compacter: met minder ambtenaren moet er meer worden gedaan voor de maatschappij. Daarom moet de overheid kleiner en flexibeler worden, terwijl de behoefte naar wendbaarheid toeneemt. Zo kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in de maatschappij. Dat vraagt om specialistisch geschoolde medewerkers. Mensen waar vaak ook andere sectoren om verlegen zitten.

Al 25 jaar kennis en ervaring

Driessen helpt organisaties in de overheid hierbij door het verbinden van mens en werk. Door onze focus en jarenlange ervaring in de overheid kent Driessen de mensen en organisaties als geen ander. Dankzij die kennis weten wij de beste mensen te vinden. En na die match houdt ons werk niet op. Bij Driessen zetten we elke dag in op het werkgeluk van onze medewerkers. Want hun werkgeluk, werkt door in de hele maatschappij.

Driessen is marktleider op het gebied van flexibele arbeid in de overheid. Op die manier helpen wij overheidsorganisaties al meer dan 25 jaar bij het samenbrengen van mens en werk. Zowel voor flexibel als vast personeel.