Driessen uitzendbureau Den Haag

Juffrouw Idastraat 19, 2513 BE Den Haag
t. 070 - 218 40 00

Locatie Den Haag

Driessen uitzendbureau Den Haag is gevestigd in één van de oudste straatjes van de stad, centraal gelegen tussen het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis. Wanneer je binnenkomt merk je direct dat je niet te maken hebt met een standaard kantoor. Net zoals bij de andere Driessen-locaties heerst hier het gezellige en warme huiskamergevoel. Een ambiance van professionaliteit en gezelligheid, waar het persoonlijke de boventoon voert.

Beoordeel onze uitzendlocatie in Den Haag op Google.

RoutebeschrijvingBinnenkijken

Om opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten te inspireren organiseren we op onze locatie in Den Haag verschillende evenementen. Een event bijwonen?

Ga naar de agenda

Deze locatie als vergaderruimte

Opdrachtgevers kunnen onze locatie gebruiken als vergader- of presentatieruimte. Wij brengen hiervoor geen kosten in rekening, maar vragen om een zelf te bepalen bedrag voor de Driessen Groep Foundation. Reserveer hier een ruimte.

Deze sfeervolle en intieme vergaderruimte is uitstekend te gebruiken voor vergaderingen tot maximaal 10 personen.

Werken in de regio Den Haag?

Voor onze opdrachtgevers in deze regio zoeken wij regelmatig medewerkers burgerzaken, facilitair medewerkers, medewerkers DIV, secretaresses, medewerkers KCC, managementassistenten, facilitair medewerkers en bodes.

Bekijk alle vacatures in de regio Den Haag