Driessen uitzendbureau Arnhem

Cronjéstraat 2, 6814 AH Arnhem
t. 026 - 204 24 11

Locatie Arnhem

Driessen uitzendbureau Arnhem is centraal gevestigd. De locatie bevindt zich op loopafstand van het centraal station, het Sonsbeekpark en de sfeervolle winkelstraten van Arnhem. Opvallend aan ons pand aan de Cronjéstraat is de bijzondere historische uitstraling: een monumentaal pand in driehoekige vorm.

Beoordeel onze uitzendlocatie in Arnhem op Google.

Routebeschrijving
Binnenkijken

Om opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten te inspireren organiseren we op onze locatie in Arnhem verschillende evenementen. Een event bijwonen?

Ga naar de agenda

Deze locatie als vergaderruimte

Opdrachtgevers kunnen onze locatie gebruiken als vergader- of presentatieruimte. Wil je gebruikmaken van deze ruimte, stuur dan een mail naar humancampus@driessengroep.nl en wij maken een passend voorstel.

De grote vergaderruimte bevindt zich het in souterrain en heeft plek voor maximaal 50 personen in een theateropstelling. Het is een mooie ruimte met een groot tv-scherm, zodat presentaties voor iedereen zichtbaar zijn. Mocht het tijdens een overleg nodig zijn om aan een tafel te zitten, dan is er plek voor maximaal 25 personen. De tafels kunnen in een U-vorm gezet worden.

De kleine vergaderruimte bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een grote ronde tafel waar maximaal 8 personen kunnen zitten. De ronde tafel maakt vergaderen plezierig.

Werken in de regio Arnhem?

Voor onze opdrachtgevers in deze regio zoeken wij regelmatig financieel medewerkers, financieel adviseurs, medewerkers P&O, adviseurs P&O, juridisch adviseurs, juristen, projectondersteuners, medewerkers sociaal domein en handhavers bouw- en woningtoezicht.

Bekijk alle vacatures in de regio Arnhem