Werving en selectie & interim management

Merk je het ook? Het plaatsen van een vacaturetekst leidt tegenwoordig niet altijd tot het gewenste resultaat. Het werven van een nieuwe medewerker kost veel tijd, geld en energie. Met als gevolg: de functie blijft onvervuld, het werk blijft liggen en de druk op de andere collega's neemt toe. Toe aan een oplossing? Wij gaan graag samen aan de slag.

Samen werken aan talent

Of het nu gaat om het vinden van een kandidaat voor een vaste baan of een interim-opdracht, het onderscheid wordt gemaakt door het juiste netwerk. Onze adviseurs recruitment zijn dagelijks aan het werk met professionals die actief solliciteren naar een nieuwe baan in de sectoren overheid, onderwijs, zorg en cultuur. Maar ons netwerk is groter.

Met echte aandacht bouwen wij iedere dag aan contacten met professionals die (nog) niet actief zijn op de arbeidsmarkt, maar wel via ons benaderd willen worden voor een nieuwe uitdaging. Kortom, wij kennen de kandidaat vaak al voordat jij de vacature hebt opengesteld. Graag introduceren wij je in ons netwerk van professionals voor de publieke sector.

Betrek mij in het netwerk

Op zoek naar een professional voor jouw organisatie?

Ook een vacature die moeilijk is in te vullen? Gebruik de calculator en zie hoe snel wij, ondanks het grote tekort aan verschillende profielen, de juiste kandidaat vinden. Mis je een functie? Wij horen het graag.

Selecteer hierboven de functie en de provincie waarin je zoekt


Werving en selectie bij Driessen

  • Dankzij ons specialisme in de sectoren overheid, onderwijs en zorg zijn onze succesrates hoog.
  • Wij stellen het eerste profiel razendsnel aan je voor.
  • Wij vullen profielen vaak duurzaam.*
Informeer mij over de mogelijkheden

Samenwerken? Zo werkt het


Aangenaam!
Wanneer je een opdracht uitzet bij onze adviseurs recruitment komen we aan de hand van een persoonlijk gesprek snel tot de kern. Wat zijn de gezochte competenties? Wat is de sfeer en cultuur van de organisatie? En wat is belangrijk voor de kandidaat?


Winnend profiel
Goede mensen werf je met een goed verhaal. Jouw informatie combineren we met onze kennis. Dat leidt tot een doeltreffende doelgroepenanalyse. Op basis daarvan bepalen we de juiste boodschap en een wervende vacaturetekst.


Toptalent
We benaderen kandidaten uit ons eigen netwerk en werven via doelgroep specifieke kanalen. We spreken iedere kandidaat persoonlijk en stellen de best passende kandidaten aan je voor. Jij bepaalt wie op gesprek komt en kiest vervolgens de nieuwe collega.


Start now!
De kandidaat gaat aan de slag en wij houden contact met zowel jou als de kandidaat. In gemiddeld vier weken is je nieuwe collega gevonden, zonder dat jij er omkijken naar hebt. Mooi toch?

Waarom Driessen?

Kies je voor ons, dan werken wij samen aan het werven en ontwikkelen van talenten binnen jouw organisatie. Wij adviseren en ondersteunen je op de momenten dat jij het nodig hebt. Dit kun je van ons verwachten:

Onze focus gaat verder dan het realiseren van een match. Wij zijn jouw sparringpartner als het gaat om talent management. Met meer dan 25 jaar ervaring als specialist in de sectoren overheid, onderwijs, zorg en cultuur kennen wij de branche, spreken wij de taal als geen ander en weten wij wat kandidaten beweegt.

Wij hebben een groot landelijke netwerk aan professionals binnen maar ook buiten de publieke sector. Dat biedt snelheid en zekerheid. De ervaring leert dat onze werving- en selectietrajecten gemiddeld vier en maximaal zes weken duren. Binnen gemiddeld twee weken wordt een passende kandidaat voorgesteld. En voor 95% van de opdrachtgevers vinden wij de juiste kandidaat.

De samenwerking start met een concreet stappenplan, waarin wij transparante afspraken maken en heldere verwachtingen creëren. Gedurende het traject weet je altijd waar je met ons staat en wat de volgende stap wordt. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Daarnaast zorgen wij voor een vast aanspreekpunt die je gedurende het hele traject ontzorgt.

Zelf, samen of uitbesteden?

Wil je zelf de regie op recruitment, maar kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Ook dan zijn wij er. Sparren over hoe de arbeidsmarkt te betreden voor die ene specifieke vacature? Met een doeltreffende vacaturetekst via de juiste wervingskanalen de beste kandidaten enthousiasmeren? Op een vernieuwende wijze kandidaten triggeren? Of een eigen arbeidsmarktplatform bouwen? Wij denken mee.

Recruitment workshops
Hulp op niveau om de recruitment expertise binnen je organisatie te versterken met thema’s als:

  • verbeteren van vacatureteksten;
  • effectief interviewen;
  • doelgericht werven.

Video recruitment
Vergroot de kansen op het werven van de juiste kandidaat via video recruitment.

Werken-bij website
Gebruiksvriendelijke oplossingen voor recruitment, mobiliteit en inhuur.

Advies op maat?

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een voorstel op maat? Wij voorzien je graag van een goed en geheel vrijblijvend advies. Ga naar de contactgegevens van onze adviseurs recruitment of vul het formulier in en wij bellen zo snel mogelijk.

Neem contact met mij op