Werving en selectie & interim management

Merkt u het ook? Het plaatsen van een vacaturetekst leidt tegenwoordig niet altijd tot het gewenste resultaat. Het werven van een nieuwe medewerker kost veel tijd, geld en energie. Met als gevolg: de functie blijft onvervuld, het werk blijft liggen en de druk op de andere collega's neemt toe. Toe aan een oplossing? Wij gaan graag samen met u aan de slag.

Samen werken aan talent

Of het nu gaat om een vaste baan of een interim-opdracht, het onderscheid wordt gemaakt door het juiste netwerk. Als adviseurs recruitment zijn wij dagelijks aan het werk met professionals die actief solliciteren naar een nieuwe baan in de sectoren overheid, onderwijs, zorg en cultuur. Maar ons netwerk is groter.

Met echte aandacht bouwen wij iedere dag aan contacten met professionals die niet actief zijn op de arbeidsmarkt, maar wel via ons benaderbaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Kortom, wij kennen de kandidaat vaak al voordat u de vacature heeft opengesteld. Graag introduceren wij u in ons netwerk van professionals voor de publieke sector.

Betrek mij in het netwerk

Zoekt u een professional voor uw organisatie?

Heeft u een vacature die moeilijk is in te vullen? Gebruik de calculator en zie hoe snel wij, ondanks het grote tekort aan verschillende profielen, de juiste kandidaat voor u vinden. Mist u een functie? Wij horen het graag.

Selecteer hierboven de functie en de provincie waarin u zoekt


Werving en selectie bij Driessen

  • Dankzij ons specialisme in de sectoren overheid, onderwijs en zorg zijn onze succesrates hoog.
  • Wij stellen het eerste profiel razendsnel aan u voor.
  • Wij vullen profielen vaak duurzaam.*
Informeer mij over de mogelijkheden

Samenwerken? Zo werkt het


Aangenaam!
Wanneer u uw opdracht uitzet bij onze adviseurs recruitment komen we aan de hand van een persoonlijk gesprek snel tot de kern. Wat zijn de gezochte competenties? Wat is de sfeer en cultuur van uw organisatie? En wat is belangrijk voor de kandidaat?


Winnend profiel
Goede mensen werf je met een goed verhaal. Uw informatie combineren we met onze kennis. Dat leidt tot een doeltreffende doelgroepenanalyse. Zo bepalen we de juiste boodschap en een wervende vacaturetekst.


Toptalent
We benaderen kandidaten uit ons eigen netwerk en werven via doelgroep specifieke kanalen. We spreken iedere kandidaat persoonlijk en stellen de best passende kandidaten aan u voor. U bepaalt wie bij u op gesprek komt en kiest vervolgens uw nieuwe collega.


Start now!
De kandidaat gaat bij u aan de slag en wij houden contact met zowel u als de kandidaat. In gemiddeld vier weken is uw nieuwe collega gevonden, zonder dat u er omkijken naar heeft. Mooi toch?

Waarom Driessen?

Kiest u voor ons, dan werken wij samen aan het werven en ontwikkelen van talenten binnen uw organisatie. Wij adviseren en ondersteunen u op de momenten dat u het nodig heeft. Dit kunt u van ons verwachten:

Onze focus gaat verder dan het realiseren van een match, wij zijn uw sparringpartner als het gaat om talent management. Met meer dan 25 jaar ervaring als specialist in de sectoren overheid, onderwijs, zorg en cultuur kennen wij uw branche, spreken wij uw taal als geen ander en weten wij wat kandidaten beweegt.

Wij hebben een groot landelijke netwerk aan professionals binnen maar ook buiten de publieke sector. Dat biedt u snelheid en zekerheid. De ervaring leert dat onze werving- en selectietrajecten gemiddeld vier en maximaal zes weken duren. Binnen gemiddeld twee weken wordt een passende kandidaat voorgesteld. En voor 95% van de opdrachtgevers vinden wij de juiste kandidaat.

U ontvangt vooraf een concreet stappenplan, waarin wij transparante afspraken maken en heldere verwachtingen creëren. Gedurende het traject weet u altijd waar u met ons staat en wat de volgende stap wordt. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Daarnaast zorgen wij voor een vast aanspreekpunt die u gedurende het gehele traject ontzorgt.

Zelf, samen of uitbesteden?

Wilt u zelf de regie op uw recruitment, maar kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Ook dan zijn wij er voor u. Sparren over hoe de arbeidsmarkt te betreden voor die ene specifieke vacature? Met een doeltreffende vacaturetekst via de juiste wervingskanalen de beste kandidaten enthousiasmeren? Op een vernieuwende wijze kandidaten triggeren? Of een eigen arbeidsmarktplatform bouwen? Wij denken met u mee.

Recruitment workshops
Hulp op niveau om uw recruitment expertise verder te versterken met thema’s als:

  • verbeteren van vacatureteksten;
  • effectief interviewen;
  • doelgericht werven.

Video recruitment
Vergroot de kansen op het werven van de juiste kandidaat via video recruitment.

Werken-bij website
Gebruiksvriendelijke oplossingen voor recruitment, mobiliteit en inhuur.

Advies op maat?

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een voorstel op maat? Wij voorzien u graag van een goed en geheel vrijblijvend advies. Ga naar de contactgegevens van onze adviseurs recruitment of vul het formulier in en wij bellen u.

Neem contact met mij op