Driessen uitzendbureau Leeuwarden

Noordvliet 19, 8921 GD Leeuwarden
t. 058 - 205 10 00

Locatie Leeuwarden

Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân en is uitgeroepen tot Europese Culturele Hoofdstad 2018. Het is een stad boordevol prachtige musea, winkeltjes en rijksmonumenten. Driessen uitzendbureau Leeuwarden aan de Noordvliet 19 is één van de 500 rijksmonumenten van Leeuwarden. Eenmaal over de drempel sta je middenin een inspirerende en gezellige werkomgeving waar het verbinden van mens en werk centraal staat.

Beoordeel onze uitzendlocatie in Leeuwarden op Google.

RoutebeschrijvingBinnenkijken

Om opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten te inspireren organiseren we op onze locatie in Leeuwarden verschillende evenementen. Een event bijwonen?

Ga naar de agenda

Deze locatie als vergaderruimte

Opdrachtgevers kunnen onze locatie gebruiken als vergader- of presentatieruimte. Wij brengen hiervoor geen kosten in rekening, maar vragen om een zelf te bepalen bedrag voor de Driessen Groep Foundation. Reserveer hier een ruimte.

De mooie vergaderzaal beschikt over een grote vergadertafel en biedt plaats aan maximaal 12 personen. Ideaal voor een presentatie aan een kleine groep, een workshop of een vergadering.

Werken in de regio Leeuwarden?

Voor onze opdrachtgevers in deze regio zoeken wij regelmatig consulenten WMO, consulenten Jeugd, senior financieel adviseurs en applicatiebeheerders.

Bekijk alle vacatures in de regio Leeuwarden