Driessen uitzendbureau Groningen

Ubbo Emmiussingel 21, 9711 BB Groningen
t. 050 – 207 00 11

Locatie Groningen

Driessen uitzendbureau Groningen is gevestigd in het centrum van deze bruisende studentenstad. Het mooie authentieke herenhuis bevindt zich tegenover het Groninger Museum en op loopafstand van het centraal station en de markt van Groningen. In onze tuin, die uitkijkt op de prachtige Martinitoren aan de Grote Markt, organiseren we in de zomer regelmatig bijeenkomsten. Maar je kunt bij ons ook terecht voor persoonlijk advies en begeleiding. Hiervoor nemen we vaak plaats in de mooie vergaderzaal voorzien van een volledig met de hand uitgesneden houten haard. De geschiedenis daarvan lichten wij met veel plezier toe!

Beoordeel onze uitzendlocatie in Groningen op Google.

Routebeschrijving Binnenkijken

Om opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten te inspireren organiseren we op onze locatie in Groningen verschillende evenementen. Een event bijwonen?

Ga naar de agenda

Deze locatie als vergaderruimte

Opdrachtgevers kunnen onze locatie gebruiken als vergader- of presentatieruimte. Wij brengen hiervoor geen kosten in rekening, maar vragen om een zelf te bepalen bedrag voor de Driessen Groep Foundation. Reserveer hier een ruimte.

De mooie vergaderzaal beschikt over een grote vergadertafel en biedt plaats aan maximaal 12 personen. Ideaal voor een presentatie aan een kleine groep, een workshop of een vergadering.

Werken in de regio Groningen?

Voor onze opdrachtgevers in deze regio zoeken wij regelmatig consulenten WMO, consulenten Jeugd, senior financieel adviseurs en applicatiebeheerders.

Bekijk alle vacatures in de regio Groningen