Driessen uitzendbureau Breda

Prinsenkade 6, 4811 VB Breda
t. 076 - 207 01 11

Locatie Breda

Driessen uitzendbureau Breda bevindt zich aan de Prinsenkade in het centrum van Breda. De stad staat bekend om zijn prachtige oude binnenstad en sinds kort ook weer om zijn haven. Onze locatie is gevestigd aan deze haven. Vanuit hier is ons team iedere dag met veel plezier aan de slag voor al onze medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers in de regio.

Beoordeel onze uitzendlocatie in Breda op Google.

RoutebeschrijvingBinnenkijken

Om opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten te
inspireren organiseren we op onze locatie in Breda
verschillende evenementen. Een event bijwonen?

Ga naar de agenda

Deze locatie als vergaderruimte

Opdrachtgevers kunnen onze locatie gebruiken als vergader- of presentatieruimte. Wij brengen hiervoor geen kosten in rekening, maar vragen om een zelf te bepalen bedrag voor de Driessen Groep Foundation. Reserveer hier een ruimte.

De grote moderne vergaderruimte op de eerste etage biedt uitzicht op de haven van Breda. De ruimte is ideaal voor een presentatie of vergadering.

De Prinsenruimte is een kleine vergaderruimte op de eerste etage. De ruimte beschikt over een ronde tafel en biedt plaats aan maximaal drie personen.

Werken in de regio Breda?

Voor onze opdrachtgevers in deze regio zoeken wij regelmatig WMO consulenten, HRM medewerkers, HRM adviseurs, secretaresses, administratief medewerkers, management assistenten en klantmanagers sociaal domein.

Bekijk alle vacatures in de regio Breda