HRM diensten voor de cultuursector

Een terugtrekkende overheid, lagere budgetten en meer ondernemerschap. De cultuursector is de afgelopen jaren op de proef gesteld. Maar als nooit tevoren heeft de sector haar weerbaarheid en flexibiliteit laten zien. Cultuur is dichtbij de burger gebracht. Zonder de maatschappelijke functie uit het oog te verliezen.

Geluk werkt door

Voor weinig andere organisaties in Nederland is flexibiliteit zo belangrijk is als voor musea, poppodia, bibliotheken en centra voor de kunsten. Al 25 jaar helpt Driessen die organisaties bij het vinden van de juiste medewerkers en het organiseren van de flexibele schil. Door onze focus en jarenlange ervaring in de cultuursector kennen wij de mensen en organisaties als geen ander. Dankzij die kennis realiseren wij de beste match. Na die match houdt ons werk niet op. Want bij Driessen zetten we als werkgever voor 15.000 medewerkers elke dag in op werkgeluk. En dat werkt door naar de bezoekers.

Samenwerkingen

Wij bieden leden van de Nederlandse Museumverening (NMV), Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) en de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) een aantrekkelijk tarief, wanneer zij kiezen voor de inzet van flexibele medewerkers via Driessen.

ik ontvang graag meer informatie