Werken bij een gemeente

Wil je werken bij een gemeente? Goed idee! Want gemeenten zijn prachtige opdrachtgevers die veel te bieden hebben aan zowel starters als ervaren professionals. Driessen biedt vacatures bij gemeenten in heel Nederland. Met jouw baan bij een grote of kleine gemeente draag jij je steentje bij aan onze maatschappij. Of je nu vragen van burgers beantwoordt als KCC-medewerker, werkt als WMO-consulent of medewerker burgerzaken: jij kunt mensen echt helpen. Ontdek welke banen bij de gemeente beschikbaar zijn.

Onze nieuwste gemeenten vacatures

De voordelen van werken bij een gemeente via Driessen

Al bijna 30 jaar zetten wij alles op alles om te zorgen voor jouw werkgeluk. Ga je via ons aan de slag, dan is alles goed geregeld. En dat gaat verder dan alleen een goed contract. Wij doen jou deze 5 werkbeloftes, we doen er alles aan om:

Zeg jij ‘ja’ tegen Driessen, dan beloven wij
  • Een betekenisvolle baan voor jou te vinden.

  • Te investeren in jouw ontwikkeling.

  • Te kijken naar wie jij bent en wat jij kunt, ongeacht je leeftijd, afkomst en gender.

  • Je financieel veerkrachtig te maken.

  • Je een carrièrelang werkgelukkig te maken (en houden).

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Vind jouw ideale baan bij een gemeente

Ben je maatschappelijk betrokken en wil je bijdragen aan een betere leefomgeving? Dan is een baan bij een gemeente zeker iets voor jou. Bij de lokale overheid zet jij je in voor burgers en een goed woon-, werk- en leefklimaat. Jouw werk maakt je directe omgeving iedere dag een beetje mooier. Wij hebben bij Driessen doorlopend gemeentebanen voor uiteenlopende functies en in diverse vakgebieden. Wil je liever aan de slag voor de landelijke overheid? Via Driessen kun je ook werken bij de Rijksoverheid.

Persoon pakt ticket bij apparaat

Gemeente vacatures in heel Nederland

Wij hebben vacatures bij gemeentelijke organisaties in bijna heel Nederland, zoals de Friese gemeenten, gemeente Haarlem en gemeenten in Noord-Holland-Noord. Maar we hebben ook vacatures bij gemeenten in de regio Ede, Arnhem, Nijmegen en bij de gemeente Breda. Of bekijk het vacature-aanbod per provincie.

Werken bij de gemeente

Wij helpen je aan een baan bij een gemeente die bij jou past. Als medewerker burgerzaken ben je bijvoorbeeld het visitekaartje van een gemeente en als communicatieadviseur zorg je voor heldere interne en externe communicatie. Maar we zoeken ook regelmatig HR-adviseurs, WMO-consulenten, groen-medewerkers en chauffeurs afvalinzameling.

Meer weten over vacatures bij gemeentes? 

Wil je werken bij een gemeente, kijk dan zeker even of er een geschikte vacature tussen zit. Schrijf je ook bij ons in als je droombaan er niet tussen zit. Dan benaderen we je als we een geschikte vacature voor je hebben. Met je persoonlijke Mijn Driessen account solliciteer je binnen 1 minuut.

Ja, ik wil een Mijn Driessen account