Vacatures per regio

Jij wilt werken in een specifieke regio. Omdat je dan dicht bij huis aan de slag kunt, bijvoorbeeld. Of je nu een vacature zoekt in Groningen of Limburg of werk zoekt in Friesland of Noord-Brabant... Bij Driessen vind je snel vacatures bij de overheid, het onderwijs of bijvoorbeeld de zorg in jouw regio.

Vacatures per provincie

Vacatures per stad

Vacatures per regio

Jouw ideale vacature nog niet gevonden?

Schrijf je bij ons in en wij benaderen jou als we een baan hebben die bij je past. Met je persoonlijke Mijn Driessen account solliciteer je binnen 1 minuut.

Werkgelukkig in jouw regio

Bij Driessen geloven wij dat jouw (werk)geluk doorwerkt in de maatschappij. En jij bent gelukkig in je werk als je op de plek kan werken van jouw voorkeur. Én als je werk doet dat helemaal bij je past. Bij een opdrachtgever waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Of omdat het werk is dat betekenisvol is. Bij Driessen bieden we jou werk bij de overheid, werk in de zorg, werk in het onderwijs of werk in de culturele sector.

Werken in de regio

En bevalt je werk in een bepaalde regio je zó goed dat je nergens anders meer aan de slag wil? Dan kan flexibel werk via Driessen vaak veranderen in vast werk bij de opdrachtgever. En als dat niet zo is, gaan wij met jou op zoek naar een andere betekenisvolle baan in de regio. Onze coaches helpen je daarbij. Bovendien blijf jij een aantrekkelijke werknemer, omdat je via Driessen tal van opleidingen, workshops en trainingen kunt volgen.