Werken bij de Rijksoverheid

12 ministeries, 3 rijksdiensten, 6 hoge colleges van staat, 7 rijksorganisaties en ruim 100.000 ambtenaren die werken in verschillende functies. Dat is de Rijksoverheid. Dit is één van de grootste werkgevers van Nederland. Werken voor de Rijksoverheid betekent werken voor Nederland. Wil jij impact maken? Driessen heeft vacatures voor verschillende functies. Ontdek welke banen bij de Rijksoverheid beschikbaar zijn.

Onze nieuwste vacatures bij de Rijksoverheid

Jouw baan bij de Rijksoverheid geregeld door Driessen

Of je nu als directiesecretaresse aan de slag wilt of als klantenservice medewerker, als projectmanager of als IT-specialist, Driessen regelt jouw baan bij de Rijksoverheid tot in de puntjes. Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau. Driessen staat in dienst van jou. Ga jij werken bij de Rijksoverheid via Driessen, dan krijg je er meteen een portie werkgeluk bij. Bij ons krijg je namelijk de kans om jezelf te ontwikkelen, via workshops of opleidingen. Daarnaast staat jouw gezondheid en vitaliteit altijd centraal. Zit jij lekker in je vel, dan ben je een aanwinst voor onze opdrachtgever én voor de maatschappij. En die aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden? Die zijn voor ons vanzelfsprekend. 

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Wat betekent werken bij de Rijksoverheid?

Bij werken bij de Rijksoverheid denk je waarschijnlijk meteen aan een baan bij een ministerie, bijvoorbeeld het ministerie van Buitenlandse Zaken. Maar wist je dat je ook bij de Rijksoverheid werkt als je een baan hebt bij de Belastingdienst? Of als je aan de slag gaat bij de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA)? De Rijksoverheid biedt een grote diversiteit aan werk. Op welke vacature bij de Rijksoverheid je ook reageert, je weet dat het werk is waarmee je mensen helpt, anderen iets leert of voor ze zorgt. Een betekenisvolle baan dus. 

Persoon pakt ticket bij apparaat

Vacatures bij de Rijksoverheid

Lijkt het jou leuk om te werken bij de Rijksoverheid? Parttime of fulltime? Driessen heeft doorlopend vacatures voor verschillende functies bij de Rijksoverheid, in verschillende vakgebieden. De ministeries van de Rijksoverheid bevinden zich in Den Haag, de uitvoerende organisaties zijn verspreid over heel Nederland. Grote kans dus dat je in de buurt aan de slag kunt.

Meer weten over Rijksoverheid vacatures? 

Heb jij een vacature bij de Rijksoverheid gezien of wil je meer weten over werken bij een van de grootste werkgevers van Nederland? Neem gerust contact op. Of schrijf je in en solliciteer met je persoonlijke Mijn Driessen account binnen 1 minuut.

Ja, ik wil een Mijn Driessen account