Driessen uitzendbureau Bussum

Nieuwe 's-Gravelandseweg 16, 1405 HM Bussum
t. 035 - 207 1582

Locatie Bussum

Onze locatie in Bussum vind je in een prachtig pand aan de Nieuwe ’s-Gravelandseweg, vlakbij het station. Deze locatie is onderdeel van de Human Campus van de Driessen Groep. Het zorgen voor zoveel mogelijk werkgeluk staat hier centraal. Vanuit deze locatie staan wij iedere dag klaar voor jou als medewerker, werkzoekende of opdrachtgever.

Routebeschrijving

Om opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten te inspireren organiseren we op onze locatie in Bussum verschillende evenementen. Een event bijwonen?

Ga naar de agenda

Deze locatie als vergaderruimte

Opdrachtgevers kunnen onze locatie gebruiken als vergader- of presentatieruimte. Wil je gebruikmaken van deze ruimte, stuur dan een mail naar humancampus@driessengroep.nl en wij maken een passend voorstel.

De vergaderruimte in Bussum is in één woord te omschrijven: flexibel. Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om de opstelling, zoals een carré- en U-vormopstelling. Ook voor groepssessies en kleine vergadermomenten is de ruimte geschikt.

Werken in de regio Bussum?

Voor onze opdrachtgevers in deze regio zoeken wij regelmatig medewerkers burgerzaken, klantmanagers WMO, beleidsmedewerkers sociaal domein, medewerkers klantcontactcentrum, financieel administratief medewerkers, bestuur secretaresses, communicatieadviseurs, HR adviseurs en salarisadministrateurs.

Bekijk alle vacatures in de regio Bussum