Onderwijs

In geen andere sector maken medewerkers zo’n groot deel uit van het succes van een organisatie als in het onderwijs. Of het nu gaat om het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, een MBO- of HBO-instelling of een universiteit: de docent wordt vaak gezien als het gezicht van de organisatie.

Aan HRM’ers in het onderwijs de taak om te beschikken over de beste mix van docenten en nieuwe wet- en regelgeving toe te passen in de praktijk. Met ontwikkelingen als krimpende leerlingenaantallen, het dreigend tekort aan docenten en steeds veranderende processen en methodieken is deze opgave niet eenvoudig.  

Daarom kunnen HRM’ers in het onderwijs al jarenlang rekenen op onze ondersteuning in hun dagelijkse praktijk. Om HRM’ers in het onderwijs nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Driessen HRM samenwerkingsverbanden met de VO-Raad en het AVS gesloten. Zo kunnen leden van het AVS bijvoorbeeld gebruik maken van een speciaal ontwikkeld HRM-pakket.

VO Raad en AVS Voordeel


Werkgeluk in het onderwijs

Mensen die werken in het onderwijs maken elke dag het verschil. Om dit vol overgave te doen, helpt het om gelukkig te zijn in je werk. Maar hoe gelukkig zijn medewerkers in de publieke sector? Driessen HRM zocht het uit. 
Vraag de publicatie Werkgeluk kosteloos aan.