Samen komen we verder in het onderwijs

De beste mix van docenten en ondersteunend personeel, bezettingsproblemen oplossen, de juiste wet- en regelgeving toepassen en invulling geven aan goed werkgeverschap. Zomaar een greep uit het omvangrijke takenpakket van onderwijsinstellingen. Met 30 jaar ervaring in het onderwijs ondersteunt Driessen onderwijsorganisaties met raad en daad.

Ik heb een onderwijs vacature

Uitzendbureau in dienst van jou

Flexibel werk is van groot belang voor het verzorgen van goed onderwijs. Het is namelijk dé manier om pieken op te vangen en tijdelijke vervanging te regelen. Bij Driessen vinden we dat flexibel werk niet alleen voor jou als opdrachtgever moet werken, maar ook voor de medewerkers. Daarom staan wij in dienst van die flexibele medewerkers. We doen er alles aan om hen werkgelukkig te maken en houden. Hoe we dat doen? Dat garanderen we met 5 werkbeloftes die we naar onze uitzendkrachten uitspreken. Beloftes die verder gaan dan een contract.

Als je voor flexibel werk via Driessen kiest, dan beloven wij jouw medewerkers:
  • Betekenisvol aan het werk te houden.
  • Te investeren in hun ontwikkeling.
  • Werkgelukkig te laten zijn.
  • Te kijken naar wie ze zijn en wat ze kunnen.
  • Financieel gezond en vitaal te houden.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Interessante kandidaten per mail ontvangen? Maak een alert aan.

Maak een kandidaten alert aan en ontvang een melding als er één of meer kandidaten zijn die aan jouw criteria voldoen.

Oplossingen voor het onderwijs

Onderwijs is het fundament van onze samenleving. Een openstaande vacature is daarom geen optie. Aan het onderwijs de taak om te beschikken over de beste mix van onderwijsgevend en -ondersteunend personeel. Loopt het personeelstekort in jouw organisatie op? Driessen biedt uitkomst. Met onze gerichte aanpak verhogen we de onderwijskwaliteit. Van ons kun je altijd oplossingen verwachten waarbij je organisatie de regie houdt en Driessen aanvult. Bijvoorbeeld door middel van workshops, ondersteuning bij werving en selectie of met het volledig ontzorgen in werkgeverschap.

Basis- en speciaal onderwijs

Nooit meer klassen naar huis, dankzij flexibele medewerkers.

HRM diensten voor PO

Voortgezet onderwijs

Continuïteit in onderwijs gegarandeerd, dankzij medewerkers die snel inzetbaar zijn.

HRM diensten voor VO

Middelbaar- en hoger beroepsonderwijs

Snel behoefte aan een vakdocent of OOP? Kies voor onze flexibele docenten en onderwijsmedewerkers.

HRM diensten voor MBO en HBO

Onderwijsregio's

Advies en praktische hulp aan jouw onderwijsregio op het gebied van werven, matchen, opleiden, begeleiden en professionaliseren.

HRM diensten voor onderwijsregio's

Geluk werkt door

In geen andere sector zijn medewerkers zo bepalend voor het succes van een organisatie als in het onderwijs. Of het nu gaat om het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, een mbo- of hbo-instelling of een universiteit: de leerkracht of docent speelt een belangrijke rol in het leven van de leerling of student.

Wij werken met trots voor o.a. deze organisaties in het onderwijs

Driessen staat zij aan zij met het onderwijs. Daarom hebben we de Gedragscode verantwoorde inzet flexibele arbeid in het onderwijs van de ABU ondertekend, zijn we al jarenlang partner van de VO-raad en de Algemene Vereniging voor Schoolleiders (AVS) en zijn we founding partner van GURUZ.