Werken in het PO

Als je in het basis- of speciaal onderwijs werkt, dan zie je kinderen letterlijk en figuurlijk groeien. In deze bijzondere tijd in hun leven doen ze heel veel kennis en ervaringen op. En jij begeleidt ze daarbij. Je helpt ze niet alleen om vakken als taal en rekenen onder de knie te krijgen, maar draagt ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van deze nieuwe generatie. Wil jij graag aan de slag in het basisonderwijs of speciaal onderwijs? Zoek jij een nieuwe uitdaging als leraar speciaal onderwijs, conciërge of klassenassistent? Bij Driessen hebben we volop banen in het basisonderwijs en speciaal onderwijs.

Onze nieuwste onderwijs vacatures

Waarom aan de slag bij een basisschool of in het speciaal onderwijs via Driessen?

Als je via Driessen aan de slag gaat, kun je natuurlijk rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een contract dat tot in de puntjes geregeld is. Maar dat is niet alles. Wij zijn gespecialiseerd in banen in de publieke sector. Daardoor kunnen we de leukste vacatures in het basisonderwijs en het speciaal onderwijs bieden.

Daarnaast kun je, als je via ons gaat werken, rekenen op veel aandacht voor jouw werkgeluk. Als jij met plezier aan de slag gaat en een goede balans vindt tussen werk en privé, dan profiteren de kinderen daarvan. Daarom investeren wij zo sterk in jouw werkgeluk. Bijvoorbeeld door je coaching aan te bieden maar ook opleidingen, trainingen en vitaliteitsprogramma’s. We investeren in jouw ontwikkeling, in jouw toekomst. 

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Vacature leerkracht basisonderwijs

Wil je aan de slag als leerkracht in het basis- of speciaal onderwijs? Wij helpen je aan de onderwijsbaan die bij jou past. Of je nu ervaring hebt of nog moet starten, fulltime of parttime wilt werken, voor je eigen vaste klas wilt staan of liever een flexibele baan hebt.

Klasse! traineeship

Volg een uniek coachings- intervisie en trainingstraject en maak een stevige (her)start in het basisonderwijs als leerkracht .

Meer over het Klasse! traineeship

Zij-instroom

Vind meer betekenis in je werk en maak de overstap naar het basis- of speciaal onderwijs.

Meer over zij-instroom PO

Vervangerspool

Werk als invalleerkracht bij verschillende scholen in het basisonderwijs.

Meer over de vervangerspool

Waarom werken in het basisonderwijs of speciaal onderwijs?

Veel leerkrachten die voor de klas staan bij een basisschool of in het speciaal onderwijs wisten al van kinds af aan dat dit hun roeping was. Maar het kan ook zijn dat je later in je loopbaan merkt dat je iets mist. Je zoekt meer betekenis in je werk en dat is precies, wat het werken in het basis- en speciaal onderwijs zo mooi maakt. Jouw werk maakt daadwerkelijk verschil. Jij kunt iets betekenen in het leven van jonge kinderen en ze helpen om een volgende stap te maken, meer zelfvertrouwen te krijgen of socialer te worden. Hoe mooi is dat? Ook conciërges, schoolleiders en intern begeleiders dragen bij aan die ontwikkeling.

Op zoek naar vacatures speciaal onderwijs of vacatures basisonderwijs?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het speciaal onderwijs? Wil je graag bij jou in de buurt werken in het basisonderwijs? Lijkt het je mooi om in onze vervangerspool te werken en ervoor te zorgen dat onderwijs door kan gaan? Ben je starter of herintreder en wil je met wat extra begeleiding (her)starten in het basisonderwijs? Of wil je via een zij-instroomtraject de switch naar het onderwijs maken? Bij Driessen vind je volop vacatures in het onderwijs. Zowel parttime als fulltime. En bevalt die flexibele baan je zó goed, dat je graag een vaste aanstelling wilt? Bij Driessen denken we met jou mee.

Ontvang de onderwijs inspiratie nieuwsbrief

In welke fase van je onderwijscarrière je ook zit, inspiratie is cruciaal om te groeien als leerkracht. Met de onderwijs inspiratie nieuwsbrief van Driessen krijg je regelmatig (maar niet meer dan eens per maand) interessante onderzoeken, vlogs, artikelen, video’s of column uit en over het onderwijs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bij ons vind je vacatures in het PO bij o.a.