Driessen Vervangerspool

Ben jij leerkracht en wil je werken bij verschillende scholen in het basisonderwijs en/of speciaal onderwijs? Meld je dan aan bij onze vervangerspool. De Driessen Vervangerspool bestaat uit enthousiaste groepsleerkrachten die flexibel inzetbaar zijn voor lang- en kortdurende vervangingen bij schoolbesturen in verschillende regio’s.

De voordelen van de Driessen Vervangerspool

Werken via de Driessen Vervangerspool brengt een aantal voordelen met zich mee:

 • Je maakt kennis met verschillende scholen en onderwijssoorten
  Je kiest zelf voor welke school en onderwijssoort je wilt werken. Zo kun je bij verschillende scholen binnen kijken en ervaring opdoen.
 • Je bepaalt je eigen agenda
  Je geeft zelf aan op welke dagen je beschikbaar bent. Deze beschikbaarheid kan per week of maand variëren.
 • Springplank naar een vaste baan
  Als vervanger toon jij jouw flexibiliteit en talent. De kans bestaat dat er een vaste baan uitkomt of dat je op andere manieren kunt doorgroeien.
 • Snel aan de slag
  Je kunt snel aan de slag en bouwt als startende leerkracht werkervaring op. Voor ervaren leerkrachten is dit de ideale mogelijkheid om hun talent op een flexibele manier in te zetten.

Aanmelden voor de Driessen Vervangerspool

Wil jij als vervanger aan de slag? Meld je dan snel aan.

Meer informatie?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 19.30 uur (op vrijdag tot 17.00 uur) en op zondag van 17.00 tot 19.30 uur. Bel 0492 - 50 66 32 of stuur een e-mail naar vervangerspool@driessen.nl.

Wil jij werken als invalleerkracht?

Reageer snel met je Mijn Driessen account op de openstaande vacatures. Zit er nu niets bij ? Door een Mijn Driessen account aan te maken, kunnen wij contact met je opnemen.  

Ja, ik wil een Mijn Driessen account