Vacatures per vakgebied

Elke ochtend opstaan met een goed gevoel. Vandaag ga jij anderen verder helpen. Zorgen dat de volgende generatie een goede start krijgt. Of juist de oudere generatie mooie laatste jaren bezorgen. Bij Driessen vind je vacatures die jouw maatschappelijke hart sneller laten kloppen.

Jouw ideale vacature nog niet gevonden?

Schrijf je bij ons in en wij benaderen jou als we een baan hebben die bij je past. Met je persoonlijke Mijn Driessen account solliciteer je binnen 1 minuut.

Ben jij op zoek naar betekenisvol werk?

Bij Driessen vind je vacatures die jouw maatschappelijke hart sneller laten kloppen. Wij helpen jou aan betekenisvol flexibel werk. En als dat werk je zo goed blijkt te bevallen, dat je er betekenisvol vást werk van wilt maken, dan kan dat.

Werken bij de overheid, in het onderwijs en de zorg

Driessen is als uitzendbureau gespecialiseerd in werken bij de overheid, in het onderwijs en in de zorg. Wat voor banen dat zijn? Dat kan van alles zijn. Want ook in het onderwijs zijn goede ICT’ers meer dan welkom en als je een administratieve vacature in de zorg zoekt, zit je bij ons goed. Ook als hovenier, HRM’er, medewerker klantenservice of secretarieel medewerker vind je bij ons vacatures.

Van flexibel naar vast werk

Werken via Driessen is dé manier om in de meest betekenisvolle sectoren in Nederland te werken. En te blijven werken. Dit is namelijk een mooie ingang naar een vast contract bij de opdrachtgever. Ga naar werken bij de overheid, werken in het onderwijs of werken in de kunst- en cultuursector.

Werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling

Wil je juist liever een nieuwe uitdaging aangaan? Dan bemiddelt Driessen je dankzij een uitgebreid netwerk door naar een volgende baan. Reken daarnaast op waardevolle extraatjes, trainingen en opleidingen en loopbaancoaching. Dat alles helpt je om werkgelukkig te zijn en blijven en op de beste manier invulling te geven aan jouw werk. Zodat je werk betekenisvol is voor jou én voor anderen. Want wij geloven dat jouw geluk doorwerkt in de maatschappij.