Werken in de culturele sector

Kunst en cultuur kan je raken, je anders naar de wereld om je heen laten kijken. Het geeft kleur aan ons leven. Een stad zonder kunst, is een levenloze stad. Over het belang van kunst en cultuur is de afgelopen jaren veel geschreven. Wil jij eraan bijdragen dat de culturele sector de ruimte krijgt en gezien en gehoord wordt? Bij Driessen hebben we volop betekenisvolle banen in deze sector.

Onze nieuwste vacatures in de culturele sector

Direct op de hoogte bij nieuwe vacatures?

Met een vacature alert ontvang je automatisch een e-mail als er nieuwe vacatures zijn gepubliceerd die voldoen aan jouw zoekcriteria. Klik op onderstaande knop om een vacature alert aan te maken.

Vacature alert aanmaken

Werken in de culturele sector via Driessen

Als hét uitzendbureau voor de publieke sector, weet Driessen hoe belangrijk betekenisvol werk is. Dat biedt de culturele sector volop. Maar dat niet alleen, je wordt er ook werkgelukkig van als je elke dag bezig bent met iets dat je het liefste doet. Als kersverse cultureel medewerker, wil je je in dienst stellen van kunst en cultuur. Als Driessen staan wij in dienst van jou. Wij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet.

En dat blijft niet bij mooie woorden. Ga je bij Driessen aan de slag? Dan beloven wij er alles aan te doen om:
  • Jou betekenisvol aan het werk te houden.
  • Jou werkgelukkig te laten zijn.
  • Te investeren in jouw ontwikkeling.
  • Te kijken naar wie je bent en wat je kunt.
  • Jou financieel gezond en vitaal te houden.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Waarom werken in de culturele sector?

Als je aan de slag gaat in de kunst- en cultuursector weet je niet alleen zeker dat je eigen hart sneller gaat kloppen, maar kun je ook anderen inspireren en motiveren. Je maakt je omgeving een stukje mooier. Dát is nog eens betekenisvol werk.

Banen in de culturele sector

Of je nu een ster bent in organiseren, graag jouw kennis overbrengt, een communicatiespecialist bent of als geen ander creatieve ideeën kunt bedenken, binnen de kunst- en cultuursector is er een grote variëteit aan vacatures. Ook ICT’ers, secretarieel medewerkers of financiële managers kunnen in deze sector een uitdagende en waardevolle baan vinden. Als het je leuk lijkt om met jouw talenten anderen in hun kracht te zetten en in beweging te krijgen, dan zit je in de culturele sector zeker goed.

Meer weten over vacatures in de culturele sector?   

Heb jij een aantrekkelijke vacature gezien of wil je meer weten over vacatures kunst en cultuur? Neem gerust contact met ons op. Of solliciteer met je persoonlijke Mijn Driessen account binnen 1 minuut.

Ja, ik wil een Mijn Driessen account