Nieuws
maandag 2 april 2018

Maak kennis met onze familie van bedrijven

U kent ons misschien al jarenlang. Als Driessen HRM of nog van daarvoor, uit de tijd van DA&A. Inmiddels is er iets veranderd. Vanaf 1 april 2018 gaat Driessen HRM door het leven als Driessen Groep. Een digitaal gedreven familie van bedrijven in mens en werk gespecialiseerd in de publieke sector.

Waarom die keuze?

Ons motto is ‘Goed Bekend’. Wij willen onze collega’s, maar ook de organisaties en flexibele medewerkers voor wie wij werken zowel persoonlijk als professioneel kennen. Om dit in tijden van razendsnelle groei in stand te houden, hebben wij ervoor gekozen om in plaats van een steeds groter (maar minder Goed Bekend) familiebedrijf te worden, de transitie te maken naar een ‘Goed Bekende familie van bedrijven’. Bedrijven die allemaal groot genoeg zijn om op een zelfstandige manier alles te kunnen doen wat nodig is, maar klein genoeg zijn om Goed Bekend te zijn en te blijven.

Zo ziet onze familie eruit

Onder de vleugels van Driessen Groep bevinden zich de volgende digitaal gedreven bedrijven in het domein van mens en werk:

  • Driessen; verbindt mens en werk in de publieke sector.
  • IJK; Maakt HR-gerelateerde processen efficiënter en overzichtelijker met software en services.
  • Driessen Professionals; Biedt toegang tot de beste professionals via partners, consultants en een netwerk van zzp’ers.
  • Mensium; Ondersteunt op het gebied van personeelsontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.
  • The Solutions Factory; Zorgt voor gebruiksvriendelijke, digitale oplossingen voor recruitment, mobiliteit en inhuur.

Driessen verbindt mens en werk

Vanaf 1 april richt Driessen zich dus volledig op het verbinden van mens en werk. Dit geldt zowel voor mensen die vrij gemakkelijk aan werk kunnen komen, als voor mensen met een wat grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Wij helpen organisaties bij het vinden en inzetten van de juiste (flexibele) medewerkers.

Mens en werk bij elkaar brengen om vervolgens werkgeluk te creëren: dat is waar de mensen van Driessen zich iedere dag met volle overtuiging en enthousiasme voor inzetten. Want gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige opdrachtgevers én een gelukkige maatschappij. “Geluk werkt door”, daar geloven we bij Driessen in. En daar maken wij iedere dag werk van.