Samen Bewust

Lekker leven en een gezonde financiële situatie gaan hand in hand. Graag helpen wij jou met besparen waar mogelijk. Omdat we samen sterk zijn, hebben we met verschillende organisaties goede afspraken gemaakt, waardoor we jou interessante kortingen kunnen bieden.

Lees hieronder alle mogelijkheden die wij jou bieden of kijk op jouw persoonlijke Mijn Driessen pagina voor aanvullende informatie en om je aan te melden.

Collectiviteitskorting

Medewerkers van Driessen ontvangen korting op de premie van de basis- en eventuele aanvullende zorgverzekering, autoverzekering of woonverzekering bij VGZ, CZ, Menzis, Zilveren Kruis en Centraal Beheer Achmea.

Hypotheek en Perspectiefverklaring

Met een flexibele arbeidsovereenkomst zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten. Met een perspectiefverklaring kun jij, ook met een flexibele arbeidsovereenkomst, in aanmerking komen voor een hypotheek.

Private lease

Als medewerker van Driessen rijd je met korting een privé leaseauto van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Merken die voorop lopen als het gaat om duurzaamheid, innovatie en zuinige motoren. Private lease via Driessen betekent dubbel voordeel; er is geen sprake van bijtelling en er geldt ook een collectiviteitskorting. 

Uitruilregeling

Voor al onze medewerkers geldt onze uitruilregeling. Deze uitruilregeling is gebaseerd op het ruilen van arbeidsvoorwaarden, waarbij de medewerker een belaste bron verruilt voor een belastingvrij doel. Dit levert jou als medewerker vaak fiscaal voordeel op.