Werken in het VO

Heb jij ook zo’n docent waar je met warme herinneringen aan terugdenkt? De docent die ervoor zorgde dat jij wiskunde of Duits toch onder de knie kreeg? Of die vol passie het vak geschiedenis gaf? Logisch dat je nu zelf ook in het onderwijs aan de slag wilt om iets te betekenen voor leerlingen. Of je nu net afgestudeerd bent, als zij-instromer leraar wilt worden of toe bent aan een nieuwe uitdaging, Driessen helpt jou bij het vinden van de juiste werkplek. Ontdek welke banen in het voortgezet onderwijs beschikbaar zijn.

Onze nieuwste vacatures in het voortgezet onderwijs

Waarom in het voortgezet onderwijs werken via Driessen?

Driessen is hét uitzendbureau voor de publieke sector. Wij willen mensen werkgelukkig maken. Voor de klas staan is niet altijd makkelijk. Er wordt veel van je gevraagd. Daarom stellen we jou centraal. Hoe ga jij fluitend naar je werk? En hoe houden we dat zo? Dat gaat verder dan een mooi salaris en goede pensioensregeling. We bieden je ook workshops, opleidingen en vitaliteitsprogramma’s aan. En wil je van je flexibele baan graag een vaste aanstelling maken? Via Driessen behoort dat vaak tot de mogelijkheden.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Zij-instroom VO

Wil je jouw kennis en ervaring graag overbrengen aan jongeren en verdiep je je graag in hun belevingswereld? Lijkt het je interessant Nederlands, Engels of wiskunde te geven? Driessen helpt je om via een zij-instroomtraject de stap naar het voortgezet onderwijs te maken.

Meer over zij-instroom VO

Waarom werken in het voortgezet onderwijs?

Leraren spelen een belangrijke rol in het leven van scholieren. Je hebt dagelijks met elkaar te maken. Jij wilt het beste uit die leerlingen halen. Hun talenten en kwaliteiten naar boven krijgen. Daarom is het belangrijk dat jij als docent, roostermaker, teamleider of begeleider op een school werkt, waar ze ook jóuw talent zien en vooral waarderen. Wij helpen je om die plek te vinden.

Banen in het voortgezet onderwijs-in het hele land

We hebben vacatures in het voortgezet onderwijs door het hele land. Aan jou de keus: Werk je graag in een grote organisatie of ga je liever voor een kleinere school? En heb je een voorkeur voor een fulltime functie of wil je parttime werken in het onderwijs?

Bekijk alle onderwijs vacatures

Onderwijs

Vacatures docent voortgezet onderwijs en onderwijsondersteunend personeel

Wij bieden volop vacatures voor docenten in het voortgezet onderwijs. Maar dat niet alleen. Zoek je vacatures voor onderwijsondersteunende functies zoals roostermaker, conciërge, secretaresse of surveillant? Kijk dan zeker ook even of er een passende vacature in het voortgezet onderwijs bij zit.

Bekijk alle onderwijs vacatures

Ontvang de onderwijs inspiratie nieuwsbrief

In welke fase van je onderwijscarrière je ook zit, inspiratie is cruciaal om te groeien als leerkracht. Met de onderwijs inspiratie nieuwsbrief van Driessen krijg je regelmatig (maar niet meer dan eens per maand) interessante onderzoeken, vlogs, artikelen, video’s of column uit en over het onderwijs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief