Werken bij een provincie

Samenwerken met inwoners, overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dat is werken bij de provincie. Bij de provincie zet je jouw kennis en kunde om in betekenisvol werk. Wil jij je elke dag inzetten voor een prettige leefomgeving? Dan kan Driessen je helpen. Bij ons vind je uitdagende en flexibele functies bij de provincie, in diverse vakgebieden. Ontdek welke banen beschikbaar zijn.

Onze nieuwste overheid vacatures

Werken via Driessen

Of je nu een tijdelijke of vaste baan zoekt, een parttime of fulltime dienstverband, bij Driessen vind je de provinciebaan die bij jou past. Driessen is hét uitzendbureau voor een baan bij de overheid. Wij regelen jouw dienstverband bij de provincie tot in de puntjes. En dat niet alleen. Driessen staat namelijk in dienst van jou. Dat betekent dat wij ons inzetten voor jouw werkgeluk. Dat pakket met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden? Check! De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen? Regelen we! Mooie extra’s waaronder kortingen op een sportabonnement en zorgverzekering? Uiteraard! Bij Driessen doen we er alles aan om jou werkgelukkig te maken. 

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Waarom werken bij een provincie?

Technologische innovaties, energietransitie en natuurontwikkeling, ruimtelijke ontwikkeling, cultuur en monumentenzorg. Zomaar een greep uit het uitgebreide takenpakket. De provincie doet het werk waar het Rijk te groot voor is en de gemeente te klein. Wanneer jij op zoek bent naar betekenisvol werk, is een baan bij de provincie jou op het lijf geschreven. Je krijgt de kans om je met jouw frisse blik in te zetten voor de provincie en haar inwoners, in jouw vakgebied. Je werkt voor en met verschillende maatschappelijke organisaties en bent medeverantwoordelijk voor een betere leefomgeving. 

Persoon pakt ticket bij apparaat

Baan bij de provincie? Wij bieden volop mogelijkheden.

De invulling van het takenpakket van de provincie ligt niet altijd vast. Dit betekent dat het werk dat de provincie biedt uitdagend en altijd anders is. De 12 provincies in Nederland bieden een grote diversiteit aan werk. Voor bijna alle provincies in Nederland hebben wij interessante vacatures. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de vacatures van de provincie Noord-Brabant, de provincie Gelderland, de provincie Noord-Holland of Limburg. Of bekijk het vacature-aanbod per provincie.

Voor verschillende functies en profielen

Van ICT ’er tot administratief medewerker en van financial controller tot programmamanager evenementen, bij de provincie vind je een grote diversiteit aan functies. Heb jij een maatschappelijk hart en wil je jouw kennis en expertise voor de provincie inzetten? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Meer weten over onze vacatures bij de provincie? 

Wil jij werken bij de provincie? Bekijk dan onze vacatures en reageer met je Mijn Driessen account (binnen 1 minuut!). Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil een Mijn Driessen account