Onze werkbeloften

Driessen is anders dan andere uitzendbureaus. Al meer dan 27 jaar zetten wij alles op alles om te zorgen voor jouw werkgeluk in de sectoren overheid, onderwijs en zorg. Omdat wij vinden dat werk meer is dan een contract, werken wij met onze 5 werkbeloften.

Ga jij via Driessen aan de slag, dan beloven wij...

...alles op alles te zetten om een betekenisvolle baan voor jou te vinden

Wij helpen jou om werk te vinden in de sectoren overheid, onderwijs, zorg of cultuur. Belangrijk werk dat ertoe doet, omdat je mensen helpt, mensen iets leert of voor mensen zorgt. Werk dat de wereld iedere dag een beetje mooier maakt. Een beetje gelukkiger. En dat werkt door. Bekijk onze vacatures.

...te investeren in jouw ontwikkeling

Dat jij jezelf persoonlijk blijft uitdagen en ontwikkelen vinden wij heel belangrijk. Daarom investeren wij in jouw ontwikkeling door het aanbieden van (online) workshops, e-learnings en meerdaagse cursussen en trainingen. Maar ook voor wie niet zo goed weet welke kant hij of zij op wil hebben wij een scala aan tests om meer inzicht te krijgen in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

...te kijken naar wie jij bent en wat jij kunt, ongeacht je leeftijd, afkomst en gender

Jij bent meer dan je naam en je cv. Daarom kijken we naar wie jij bent en wat jij kunt. Of je nou jong of oud bent en wat je afkomst of gender ook is. Jouw competenties staan centraal, omdat die het verschil maken. Persoonlijke aandacht, daar draait het bij ons om. Om dat te garanderen werken wij met vaste teams met eigen contactpersonen. En op onze locaties ben je altijd welkom voor een lekker kopje koffie en een goed gesprek.

...je financieel veerkrachtig te maken

Jouw werkgeluk wordt mede bepaald door je leefomstandigheden. Wij dragen bij aan jouw financiële veerkracht door het bieden van collectiviteitskorting, hulp bij het krijgen van een hypotheek door middel van een perspectiefverklaring, de mogelijkheid voor het gebruik maken van de uitruil- en keuzeregeling en het Financieel Fit programma. En niet onbelangrijk: wij zorgen dat jouw salaris altijd keurig op tijd wordt betaald.

...jou een carrière lang werkgelukkig te maken

Wij zijn ervan overtuigd dat jouw werkgeluk doorwerkt op de maatschappij. Op de mensen die jij met jouw talent helpt, iets leert of waar je voor zorgt. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij werkgelukkig bent én blijft. Op de plek waar je zit, maar ook wanneer je niet goed op je plek zit, je contract afloopt, je door ziekte bent uitgevallen of wanneer je wel een contract hebt, maar momenteel geen opdracht. Samen kijken we hoe we jou weer werkgelukkig kunnen maken en hoe we dit samen kunnen realiseren. Niet alleen binnen Driessen, maar ook buiten Driessen zorgen wij ervoor dat je een mooie carrière in het verschiet hebt.

Wij vroegen onze flexibele medewerkers naar hun ervaringen met onze werkbeloften

Wij vroegen onze flexibele medewerkers naar hun ervaringen met onze werkbeloften. Wil jij ook via Driessen aan de slag?

ja, ik wil de vacatures zienja, ik wil me inschrijven

Wat zeggen onze medewerkers?

Wij vroegen onze flexibele medewerkers naar hun ervaringen met onze werkbeloften. Wil jij ook via Driessen aan de slag?

ja, ik wil de vacatures zienja, ik wil me inschrijven