Payroll

U heeft de ideale kandidaat gevonden voor tijdelijke ondersteuning binnen uw organisatie. Vervolgens draagt Driessen zorg voor alle administratieve en juridische verplichtingen die horen bij haar rol als werkgever. Met payroll via Driessen kunt u uw flexibele schil optimaal inrichten en bent u verzekerd van goed werkgeverschap voor uw medewerkers.

Bij payroll zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw medewerker. Nadat u samen de arbeidsvoorwaarden heeft bepaald, komt uw medewerker in dienst bij Driessen. Vanuit onze rol als werkgever dragen wij zorg voor alle werkgeverslasten en -verplichtingen. Van contracten opstellen tot verzuimbegeleiding. Van salarisuitbetaling tot facturatie. En van de afdrachten van premies en loonbelasting tot de vlekkeloze verwerking van alle personele, wettelijke en CAO-wijzigingen. In onze werkwijze hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom kunnen zowel opdrachtgevers als medewerkers met vragen altijd bij hun vaste contactpersoon terecht.

U bepaalt de voorwaarden, wij regelen de rest

Bij de invulling van de payroll-overeenkomst bieden wij u veel flexibiliteit. U kunt zelf de arbeidsvoorwaarden en het bijbehorende pensioen voor uw medewerkers bepalen. 

ABU-CAO

Driessen is aangesloten bij de branchevereniging ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). De ABU zet zich in voor de CAO voor Uitzendkrachten, ook wel de ABU-CAO genoemd. Bij Driessen geldt voor alle flexibele medewerkers de ABU-CAO, die indien gewenst kan worden aangevuld met opdrachtgever specifieke regelingen.

Pensioen via StiPP, ABP of PFZW

Medewerkers in dienst bij Driessen bouwen standaard pensioen op via StiPP, het pensioenfonds voor flexibele medewerkers. Op verzoek kunnen uw medewerkers via Driessen ook pensioen opbouwen via het ABP (het pensioenfonds voor overheid en onderwijs) of het PFZW (de Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn). Met deze aanvullingen geeft u uw medewerkers net dat beetje extra.

Online gemak via Mijn Driessen

Kiest u voor payroll via Driessen, dan regelen u en uw medewerkers alles eenvoudig online. In een eigen Mijn Driessen omgeving kunt u aanmeldingen en verlengingen regelen, uren accorderen, facturen bekijken en managementinformatie inzien. Medewerkers kunnen via Mijn Driessen uren declareren, loonstroken en jaaropgaven inzien en alle informatie vinden die van toepassing is op het dienstverband.

Goed werkgeverschap voor uw medewerkers

Met payroll via Driessen bent u ervan verzekerd dat het werkgeverschap voor uw medewerkers goed is geregeld. Naast de vanzelfsprekende zaken als een correct salaris en een goed pensioen, kunnen medewerkers in dienst bij Driessen gebruik maken van extra’s zoals:

  • Loopbaan- en evaluatiegesprekken

  • Themaworkshops op locatie en een divers aanbod aan e-learning
  • Vitaliteits,- loopbaan,- en persoonlijkheidstests
  • Korting op (zorg)verzekeringen en sportabonnementen
  • Persoonsgerichte verzuimbegeleiding en een vertrouwenspersoon

Flexibele medewerkers en Driessen

Medewerkers in dienst bij Driessen beoordelen onze dienstverlening met het mooie rapportcijfer van een 8-. Bekijk de informatiefilm om te zien wat het voor medewerkers betekent om in dienst te zijn bij Driessen.