Payroll, verantwoord geregeld

Wilt u flexibele medewerkers inhuren, maar de werving en selectie (gedeeltelijk) zelf uitvoeren? Dan biedt payroll de oplossing. Wilt u dit op een verantwoorde manier doen? Dan bent u bij Driessen aan het juiste adres.

Eerlijke voorwaarden

Bij payroll werft en selecteert u de medewerker. Nadat u samen de arbeidsvoorwaarden heeft bepaald, komt uw medewerker in dienst bij Driessen. Als werkgever ontzorgen wij u volledig in het werkgeverschap. Driessen is aangesloten bij de ABU. Medewerkers bouwen pensioen op via StiPP, het ABP of het PFZW. Als volledig digitaal uitzendbureau regelen medewerkers alles eenvoudig online: uren declareren, loonstroken en jaaropgaven inzien en alle informatie vinden die van toepassing is op het dienstverband. En u? In een eigen Mijn Driessen omgeving kunt u aanmeldingen en verlengingen regelen, uren accorderen, facturen bekijken en managementinformatie inzien. Wel zo makkelijk.

Werkzekerheid via payroll

Als werkgever voelt u zich verantwoordelijk voor uw medewerkers. Dat geldt ook voor flexibel personeel. Daarom zetten wij samen met u in op werkzekerheid. Hoe? Door kennis van de sector en ons landelijk netwerk met locaties door het hele land zijn wij in staat om payroll-medewerkers snel door te bemiddelen.

'Driessen werkt pro-actief en blijft ontzorgen waar mogelijk.'

Marlies Rhee-Cuppen
Personeelsadviseur Hogeschool Windesheim

Werkgeluk

Payroll-medewerkers bij Driessen zijn in goede handen. Goed werkgeverschap gaat bij ons namelijk verder dan een helder contract, een correct salaris en een goed pensioen. Samen met u zetten wij elke dag in op het werkgeluk van uw flexibele medewerkers. Want gelukkige medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek en staan meer open voor vernieuwing en ontwikkeling. Wat betekent dat in de praktijk voor uw flexibel personeel?

  • Werk naar werkbegeleiding in de publieke sector
  • Loopbaan- en evaluatiegesprekken
  • Themaworkshops op locatie en een divers aanbod aan e-learning
  • Vitaliteit,- loopbaan,- en persoonlijkheidstests
  • Mogelijkheid tot het kopen van een huis met de perspectiefverklaring
  • Korting op (zorg)verzekeringen en sportabonnementen
  • Persoonsgerichte verzuimbegeleiding en een vertrouwenspersoon

Dat payroll-medewerkers deze aanpak waarderen, blijkt uit ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek. In dit onafhankelijke onderzoek dat wordt uitgevoerd door Kantar TNS beoordelen payroll-medewerkers ons steevast met een 8-.

In dienst bij Driessen

In onderstaande film leggen wij uit wat het voor medewerkers betekent om bij Driessen in dienst te zijn.

Meer informatie over payroll?
Heeft u een vraag over onze payroll dienstverlening of wilt u een voorstel op maat? Onze specialisten voorzien u graag van een goed en geheel vrijblijvend advies.

ja, ik ontvang graag meer informatie