Detacheren, direct een medewerker aan de slag

Iedere organisatie wil werken met de beste mensen. Zeker als het gaat om vakgebieden waar specifieke expertise is vereist. Bij Driessen vind je die mensen. Wij detacheren personeel voor de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren en zetten ons iedere dag in voor hun werkgeluk.

Ik wil detachering via Driessen

Uitzendbureau in dienst van jou

Detacheren is een belangrijke vorm van uitzenddienstverlening. Zeker in een krappe arbeidsmarkt. Want het is dé manier om een vervanging goed te regelen of een project te draaien. Bij Driessen vinden we dat detacheren ook moet werken voor de medewerker. Daarom staan wij als werkgever in dienst van hen. Dat garanderen we met onze 5 werkbeloftes. Beloftes die verder gaan dan een contract.

Als je voor detacheren via Driessen kiest, dan beloven wij jouw flexibele medewerkers:
  • Betekenisvol aan het werk te houden.
  • Te investeren in hun ontwikkeling.
  • Werkgelukkig te laten zijn.
  • Te kijken naar wie ze zijn en wat ze kunnen.
  • Financieel gezond en vitaal te houden.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Interessante kandidaten per mail ontvangen? Maak een alert aan.

Maak een kandidaten alert aan en ontvang een melding als er één of meer kandidaten zijn die aan jouw criteria voldoen.

Dankzij detachering gaan de juiste medewerkers meteen aan de slag

Onze medewerkers gaan direct bij jouw organisatie aan de slag op projectbasis, via detachering of een detavastconstructie (voorloopdetachering). Of het nu gaat om overheidsorganisaties, onderwijsinstanties of zorgorganisaties, als detacheringsbureau voor de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren helpen wij je altijd aan het juiste personeel. Hoe? Door kennis van de sector en een groot landelijk netwerk met locaties in het hele land.

Eerlijke kansen

Iedereen die werkt via Driessen draagt bij aan het geluk van onze maatschappij. En die maatschappij is kleurrijk. Wij willen dat onze medewerkers een afspiegeling vormen van de maatschappij. Dit vertaalt zich onder andere in onze werkbeloften. Maar ook vanuit ons inclusiviteitsbeleid zetten wij de deur open voor iedereen en gaan wij actief op zoek naar diversiteit.

Meer weten over detacheren via Driessen?

Wil je graag meer informatie over detacheren via Driessen of een vrijblijvend gesprek aanvragen?

Neem contact op

Onder andere deze organisa­ties kozen voor onze dienst detacheren