Detacheren, direct een medewerker aan de slag

Iedere organisatie wil werken met de beste mensen. Zeker als het gaat om vakgebieden waar specifieke expertise is vereist. Via Driessen vind je die mensen. Wij detacheren uitsluitend personeel voor de publieke sector en zetten ons iedere dag in voor hun werkgeluk.

Juiste medewerkers

De medewerkers zijn in dienst bij Driessen en gaan direct bij jouw organisatie aan de slag op projectbasis, via detachering of een detavastconstructie (voorloopdetachering). Of het nu gaat om overheidsorganisaties, onderwijsinstanties, organisaties binnen zorg & welzijn of cultuurinstellingen, als detacheringsbureau voor de publieke sector helpen wij je altijd aan het juiste personeel. Hoe? Door kennis van de sector en een landelijk netwerk met locaties in het hele land.

"Het was zó geregeld, geen eindeloze papierwinkel."

John Duinkerke
teamleider bij Gemeenschappelijke Regeling de Bevelanden

Eerlijke kansen voor iedereen

Iedereen die werkt via Driessen draagt bij aan het geluk van onze maatschappij. En die maatschappij is kleurrijk. Wij willen dat onze medewerkers een afspiegeling vormen van de maatschappij. Dit vertaald zich onder andere in onze werkbeloften. Maar ook vanuit ons inclusiviteitsbeleid zetten wij de deur open voor iedereen en gaan wij actief op zoek naar diversiteit.

Geluk werkt door

Een helder contract, een correct salaris en een goed pensioen zijn belangrijk. Maar goed werkgeverschap gaat verder. Wij gaan voor werkgelukkig personeel. Want gelukkige medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek en staan meer open voor vernieuwing en ontwikkeling. Kies je voor medewerkers van Driessen, dan kies je voor gelukkige medewerkers. En daar profiteert de hele samenleving van.

Speciaal voor het onderwijs

De krapte op de gehele arbeidsmarkt neemt toe. Maar met name in het onderwijs zijn de gevolgen voelbaar. Want zonder leerkrachten kan het onderwijs niet doorgaan. Driessen trekt samen met organisaties in het onderwijs op om het lerarentekort aan te pakken. Met detacheren als een van de oplossingen. Lees er alles over.

Meer informatie over detacheren?
Heb je een vraag over onze detachering dienstverlening of wil je een voorstel op maat? Onze specialisten voorzien je graag van een goed en geheel vrijblijvend advies.

ja, ik ontvang graag meer informatie