Samen Vitaal

Om goed te kunnen werken, moet je lekker in je vel zitten. Met ons vitaliteitsprogramma helpen wij jou om fysiek en mentaal gezond te blijven. Samen met onze eigen vertrouwenspersonon en verzuimbegeleiders gaan wij voor optimale vitaliteit.

Lees hieronder alle mogelijkheden die wij jou bieden of kijk op jouw persoonlijke Mijn Driessen pagina voor aanvullende informatie en om je aan te melden. 

Vitaliteitscheck

Met behulp van een gratis online vitaliteitscheck krijg jij inzicht in jouw eigen vitaliteit. De resultaten laten zien hoe vitaal je bent en waar je aan kunt werken om nog vitaler te worden. De uitkomst kan bijvoorbeeld een aanleiding zijn om gebruik te maken van het open spreekuur bij een van onze bedrijfsartsen. Uit privacybescherming zijn de resultaten uit deze check niet inzichtelijk voor Driessen of jouw opdrachtgever, maar uiteraard mag je de uitkomsten wel met ons bespreken.

Korting op sport & wellness

Na een dag werken ben je toe aan sport en/of ontspanning. Sporten geeft energie, terwijl wellness helpt met relaxen. Uiteindelijk dragen beiden bij aan een gezonde levensstijl. Om het gebruik van sport en wellness te stimuleren, ontvang je als medewerker van Driessen een aantrekkelijke korting op diverse sportabonnementen bij de 300 sportscholen van Fitland en Bedrijfsfitness Online.

Vertrouwenspersoon

Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op een veilige en integere werkplek. Dat geldt zeker voor onze medewerkers. Wij hopen dat het niet nodig zal zijn, maar wanneer je als werknemer je werkplek niet als veilig of integer ervaart, kun je terecht bij onze vertrouwenspersoon.

Verzuimbegeleiding

Samen met onze opdrachtgevers denken wij met onze medewerkers mee om je zo goed mogelijk te faciliteren op het gebied van onder andere werkomstandigheden, vitaliteit en het voorkomen van uitval. Mocht je onverhoopt tóch moeten verzuimen, dan beschikken wij over een team van experts om je te helpen gericht en verantwoord je werk te hervatten. Tijdens onze verzuimbegeleiding gaan wij uit van wat je wél kunt in plaats van wat je niet kunt.