Workshop 'Word (nog) gelukkig(er) in jouw werk'

Je hebt het misschien niet altijd in de gaten, maar veel mensen brengen de meeste wakkere tijd in een werkweek door op het werk. Het is prettig als dit een plek is waar je jezelf goed voelt, waar je gelukkig bent. Tijdens deze workshop ga je samen met het HappinessBureau* aan de slag om jouw werkgeluk te behouden of misschien zelfs te vergroten. Je kunt rekenen op veel interactie en oefeningen. Want learning by doing maakt mensen gelukkiger!

Flow, fun & friendship

Volgens het HappinessBureau bestaat werkgeluk uit drie componenten:

  1. Purpose (zingeving): je bent gelukkiger in je werk als je het gevoel hebt zinvol werk te doen waarmee je een positieve bijdrage levert;
  2. Flow (voldoening): door elke dag je talenten te gebruiken, voortgang te boeken en hier erkenning en waardering voor te krijgen, vergroot je je geluksgevoel op het werk;
  3. Fun & friendship (plezier en verbinding): het onderhouden van goede relaties op het werk en het delen van positieve momenten maakt veel mensen gelukkig.

Leerdoelen

Tijdens de workshop gaan we in op de onderdelen flow en fun & friendship. Je leert waar jouw talenten liggen en hoe je ze inzet en oefent hoe je waardering ontvangt en kunt geven. Daarnaast gaan we het hebben over werksfeer. Hoe zorg je voor een goede sfeer op je werkplek? Hoe krijg en onderhoud je goede relaties met je collega’s? En hoe vergroot je je werkplezier?

Dutch Happiness Week

Driessen organiseert deze workshops in het kader van de Dutch Happiness Week. Als trotse partner van dit initiatief willen wij (werk)geluk in Nederland bevorderen en vergroten.

* De workshop wordt verzorgd door het HappinessBureau. HappinessBureau ondersteunt en adviseert organisaties in binnen- en buitenland bij het vergroten van werkgeluk en verzorgt samen met EHERO (Erasmus Universiteit) de opleiding Werkgelukdeskundige op diverse Hogescholen.

Data & locaties

We organiseren deze workshop op 3 data en locaties:

  • maandag 25 maart, Driessen Amsterdam (Paulus Potterstraat 28)
  • woensdag 27 maart, Driessen Helmond (Schootense Dreef 15)
  • donderdag 28 maart, Driessen Arnhem (Cronjéstraat 2)

Programma

17.30 uur Ontvangst met soep en een broodje
18.00 uur Opening door Driessen
18.15 uur Workshop deel 1
19.15 uur Pauze
19.30 uur Workshop deel 2
20.30 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

Alle flexibele medewerkers van Driessen en iedereen die geïnteresseerd is in het thema werkgeluk kan zich aanmelden. Let op: per datum hebben wij plek voor maximaal 30 personen. Neem voor vragen contact met ons op via goedbekend@driessengroep.nl.

* verplichte velden

Workshop: word (nog) gelukkig(er) in jouw werk

 
Jouw gegevens
 

Eventuele opmerkingen

 
Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je je tot uiterlijk twee dagen voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos afmelden via goedbekend@driessengroep.nl. Indien je later afmeldt zijn wij helaas genoodzaakt om € 30,- administratiekosten in rekening te brengen. Dit bedrag komt ten goede aan de Driessen Foundation.