Tijdelijk: gratis loopbaanadviestraject

Wil jij sterker uit de coronacrisis komen? Meld je dan aan voor een gratis loopbaanadviestraject. Door goed te weten wat je kunt, wat je wilt en wie je bent, vergroot jij jouw kansen op de arbeidsmarkt. Zo wordt het makkelijker om de baan te vinden die echt bij je past en die je energie geeft.

Gratis loopbaanadviestraject voor de gehele beroepsbevolking

De overheid stelt in het kader van de NL Leert Door regeling een subsidie beschikbaar voor professioneel ontwikkeladvies. Hierdoor kan je kosteloos, samen met een gecertifieerd loopbaancoach, jouw ontwikkelpotentieel ontdekken. De regeling is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd én met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt. Of je nu werknemer of werkzoekend bent, flex-medewerker of ondernemer, iedereen heeft hier recht op.

Hoe is het ontwikkeladvies opgebouwd?

Het loopbaanadviestraject bestaat uit een online arbeidsmarktscan en 4 uur online professioneel loopbaanadvies. Tijdens de gesprekken ga je samen met de loopbaancoach op zoek naar jouw drijfveren, talenten en ontwikkelpotentieel. Ook kom je tot de ontdekking welke mogelijkheden de arbeidsmarkt je te bieden heeft. Het loopbaanadviestraject wordt uiteindelijk afgesloten met een ontwikkelplan met daarin een aantal concrete persoonlijke doelen.

Wanneer en hoe kan ik mij aanmelden?

Via onderstaand aanmeldformulier kun jij je aanmelden voor een gratis loopbaanadviestraject bij Driessen. Hoewel de subsidieregeling op 1 december online komt, is het nu al mogelijk om je bij ons aan te melden. Wij zullen dan alvast wat informatie bij je opvragen, zodat wij je op 1 december volledig kunnen ontzorgen in de subsidieaanvraag.

Let op: het loopbaanadviestraject maakt onderdeel uit van een subsidieaanvraag. Het kan voorkomen dat de subsidie gedurende het inschrijftraject op raakt.

Aanmeldformulier gratis loopbaanadviestraject

Wegens het grote aantal aanmeldingen is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor het gratis loopbaanadviestraject van Driessen. Wil je toch graag een loopbaanadviestraject volgen? Noloc, de beroepsvereniging loopbaanprofessionals en jobcoaches, heeft een speciale zoekmachine ontwikkeld waarmee jij een coach kan vinden bij jou in de buurt.