Werken bij een universiteit

Universiteiten verzorgen academische opleidingen en zijn daarnaast gericht op onderzoek doen. Werken bij universiteiten betekent werken op een levendige campus en in een internationale werkomgeving. Jij zorgt er als ondersteunend medewerker voor dat wetenschappelijk personeel, zoals hoogleraren, student-assistenten en onderzoekers, zich kunnen focussen op onderwijs en onderzoek. Wil jij werken in een innovatieve omgeving en een bijdrage leveren aan de samenleving? Driessen biedt volop vacatures bij universiteiten.

Onze nieuwste vacatures bij een universiteit

Waarom aan de slag via Driessen?

We beloven jou niet alleen een mooie flexibele en uitdagende baan bij een universiteit. We doen je ook deze 5 werkbeloftes:

  • We houden je betekenisvol aan het werk.
  • We zorgen dat je financieel gezond en vitaal bent en blijft.
  • We investeren in jouw ontwikkeling.
  • We kijken naar wie je bent en wat je kunt.
  • We maken je werkgelukkig.

Wij staan als uitzendbureau in dienst van jou. Want als jij lekker in je vel zit en gezond en vitaal aan de slag gaat, dan profiteert iedereen daarvan. Hoe we bijdragen aan je werkgeluk? Wij kijken naar wie jij bent en wat jij nodig hebt. Met coaching en trainingen helpen wij jou het beste uit jezelf te halen. Elke dag weer.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Waarom werken bij een universiteit?

Als niet-wetenschappelijk medewerker bij een universiteit werk je in een dynamische omgeving. Of je nu bij een faculteit of bij een ondersteunende dienst werkt, op een afdeling HR, finance & control, facilitair bedrijf of communicatie, geen dag is hetzelfde. En jouw werk is van maatschappelijk nut.

Op zoek naar vacatures bij universiteiten?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan bij bijvoorbeeld de Radboud Universiteit, Universiteit Twente of Wageningen University & Research? Wil je bijdragen door bijvoorbeeld roosters te maken, bijeenkomsten te organiseren of te communiceren over evenementen? Bij Driessen bieden we volop vacatures bij universiteiten. Of je nu wilt werken als management assistent, surveillant, finance professional of HR adviseur. Kijk eens of er iets tussen zit voor jou.

Bekijk alle onderwijs vacatures

Onderwijs

Ontvang de onderwijs inspiratie nieuwsbrief

In welke fase van je onderwijscarrière je ook zit, inspiratie is cruciaal om te groeien als leerkracht. Met de onderwijs inspiratie nieuwsbrief van Driessen krijg je regelmatig (maar niet meer dan eens per maand) interessante onderzoeken, vlogs, artikelen, video’s of column uit en over het onderwijs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bij ons vind je vacatures bij o.a. de volgende universiteiten