Werken in het MBO en HBO

Jouw vakkennis op je eigen manier overbrengen. Jongeren uitdagen om na te denken over hun rol in de maatschappij. Of de nieuwe generatie vakmensen klaarstomen voor de arbeidsmarkt. Als je in het middelbaar- of hoger beroepsonderwijs aan de slag gaat, zorg jij ervoor dat goed geschoolde professionals straks staan te trappelen om aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt. Wil jij graag als mbo- of hbo-docent werken? Of lijkt een baan als management assistent of ICT’er in het onderwijs je wel iets? Driessen biedt volop vacatures in het middelbaar- en hoger onderwijs. Ontdek welke banen beschikbaar zijn.

Onze nieuwste vacatures in het onderwijs

Waarom aan de slag via Driessen?

We beloven jou niet alleen een mooie flexibele en uitdagende baan in het mbo of hbo. We doen je ook deze 5 werkbeloftes:

  • We houden je betekenisvol aan het werk.
  • We zorgen dat je financieel gezond en vitaal bent en blijft.
  • We investeren in jouw ontwikkeling.
  • We kijken naar wie je bent en wat je kunt.
  • We maken je werkgelukkig.

Dat laatste is het belangrijkste speerpunt van Driessen. We staan als uitzendbureau in dienst van jou. Want als jij lekker in je vel zit en gezond en vitaal aan de slag gaat, dan profiteert iedereen daarvan. Je studenten, collega’s en de opdrachtgever. Hoe we bijdragen aan je werkgeluk? Wij kijken naar wie jij bent en wat jij nodig hebt. Door coachingsgesprekken en trainingen zorgen wij dat je het beste uit jezelf haalt. Elke dag weer.

Lees meer over onze 5 werkbeloftes

Waarom werken in het middelbaar- of hoger onderwijs?

Geen dag is hetzelfde als je in het middelbaar- of hoger onderwijs werkt. Je krijgt de vrijheid om met jouw kennis, kunde en creativiteit invulling te geven aan jouw taak. Als hbo-docent of mbo-docent kun je jouw lessen leuker maken door mensen uit het werkveld uit te nodigen, een mooie presentatie te maken, een interactieve quiz te organiseren of op excursie te gaan bijvoorbeeld. Ook worden binnen de muren van een mbo- of hbo-onderwijsinstelling vaak allerlei events georganiseerd. Bijvoorbeeld rondom duurzaamheid of burgerschap. Maar het allermooiste aan je vak is dat jij elke dag de nieuwste generatie werknemers en ondernemers weet te motiveren en te inspireren.

Onderwijs

Op zoek naar vacatures in het mbo of hbo?

Kun jij niet wachten om met jongeren te werken en te ervaren wat hen beweegt? Wil je graag jouw kennis aan studenten overbrengen? Of wil je bijdragen door roosters te maken of een team te leiden? Bij Driessen bieden we volop vacatures in het middelbaar- en hoger onderwijs. Ook als je via een zij-instroomtraject de switch naar het onderwijs wilt maken. Kijk of er iets tussen zit voor jou.

Bekijk alle onderwijs vacatures

Onderwijs

Ontvang de onderwijs inspiratie nieuwsbrief

In welke fase van je onderwijscarrière je ook zit, inspiratie is cruciaal om te groeien als leerkracht. Met de onderwijs inspiratie nieuwsbrief van Driessen krijg je regelmatig (maar niet meer dan eens per maand) interessante onderzoeken, vlogs, artikelen, video’s of column uit en over het onderwijs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bij ons vind je vacatures in het mbo en hbo bij o.a.